Fotografie nouă cu fetița lui Harry și Meghan. Cât de adorabilă este Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

Ultima actualizare:

Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet. Micuța este adorabilă, iar momentul a fost surprins în ziua în care fetița ducilor de Sussex a sărbătorit prima ei aniversare.

Micuța Lilibet a împlinit sâmbătă, 4 iunie, vârsta de un an de zile. Cu această ocazie, Harry și Meghan au găzduit o petrecere în grădină pentru fetița lor, în moșia Windsor. De la eveniment n-au lipsit baloanele, un tort aniversar, jocurile de petrecere și gustările de picnic, scrie The Daily Mail.

Fotografia a fost făcută publică la scurt timp după ce ducii de Sussex s-au întors în SUA după scurta lor călătorie pentru Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a.

În imagine, Lilibet apare cu un zâmpet larg și este așezată pe iarbă. Fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry poartă o rochie albastră și o bentiță albă.

Fotografie superbă cu Lilibet, fiica lui Meghan și Harry

Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet. Foto: Misan Harriman
Meghan și Harry au făcut publică o nouă fotografie cu fiica lor Lilibet. Foto: Misan Harriman

Fotografia a fost făcută de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut, în trecut, fotografii cu familia ducilor de Sussex.

Aceasta este a doua imagine oficială a lui Lilibet, după ce Ducele și Ducesa de Sussex au lansat o felicitare de Crăciun, pe 23 decembrie, conform sursei citate.

În timpul călătoriei din Marea Britanie, fiica lui Harry și Meghan a avut șansa s-o cunoască pe Regina Elisabeta. Fetița și-a văzut străbunica în două rânduri, pe 2 și 3 iunie.

Fetița lui Harry și Meghan a primit un cadou neașteptat de ziua ei

Un purtător de cuvânt al cuplului a precizat că Harry și Meghan „rămân incredibil de recunoscători pentru nenumăratele urări venite de ziua fiicei lor". Totodată, ducii de Sussex au fost „uimiți" să afle că 100.000 de euro au fost donați în onoarea lui Lilibet.

Fondurile au mers către World Central Kitchen, o organizație non-profit care are un parteneriat cu fundația Archewell, deținută de faimosul cuplu regal.

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021. Fetița a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net