Harry și Meghan, refuzați de ducii de Cambridge! Nici Lilibet nu i-a înduplecat

Ultima actualizare:

Ducele Harry și soția sa, Meghan Markle, au lansat o invitație Prințului Willian și lui Kate Middleton de a participa la ziua de naștere a fiicei lor, Lilibet. În mod neașteptat, ducii de Cambridge nici nu au vrut să audă de așa ceva și au refuzat categoric. 

Harry și fratele său, prințul William, nu sunt deloc în relații bune, iar această situație a fost semnalată și la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a, când cei doi au venit la ore separate la unul dintre evenimente pentru a nu se întâlni unul cu celălalt. 

Citește și: Fotografie nouă cu fetița lui Harry și Meghan. Cât de adorabilă este Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

Ducii se Sussex au celebrat ziua de naștere a fiicei lor, Lilibet, care a împlinit un an, chiar în timpul festivităților pentru Jubileul de Platină al Maiestății Sale. Harry și Meghan au considerat că această perioadă de celebrare a domniei reginei Elisabeta a II-a este o ocazie perfectă pentru a sărbători și ziua de naștere a copilei, mai ales că întreaga familie regală se reunise la Londra.

Părinții lui Lilibet au organizat un picnic regal, la care au invitat câțiva prietenii apropiați, dar și pe Prințul William,, alături de soția Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Louis, Charlotte și George.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, urare emoționantă pentru fiica lui Harry și a lui Meghan

Acest gest a fost interpretat ca o inițiativă de reconciliere venită din partea lui Harry pentru fratele său, prințul William. Din păcate, ducii de Cambridge nu s-au prezentat la ziua de naștere a micuței Lilibet, în schimb au participat la câteva evenimente importante, care se desfășurau la kilometri distanță, în orașul Cardiff.

La ziua de naștere a lui Lilibet, fiica lui Harry și a lui Meghan, au mai luat parte și Charlie Van Straubenzee și fratele său, Tom, nașul lui Charlotte, fetița ducilor de Cambridge, notează Daily Mirror

Ce le-a interzis regina Elisabeta a II-a lui Harry și lui Meghan 

În cadrul Jubileului de Platină, Regina Elisabeta a II-a a întâlnit-o pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet, fiica ducilor de Sussex, Harry și Meghan Markle

Harry și Meghan și-au dorit să imortalizeze momentul când Regina avea s-o cunoască pe Lilibet și plănuiau să filmeze și să facă fotografii. Spre surprinderea lor, Maiestatea Sa le-a interzis categoric acest lucru, având în vedere că este vorba de un ,,eveniment privat de familie". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net