Din culisele Casei Regale: prințul William nu dorește împăcarea cu fratele mai mic

Relația dintre prințul William și prințul Harry este din ce în ce mai deteriorată, iar fratele mai mare simte că nu mai poate face nimic pentru a îndrepta situația! Deși la evenimentele publice au părut întotdeauna apropiați, legătura dintre cei doi frați nu a fost niciodată una foarte bună. 

Relația dintre prințul William și prințul Harry este una tensionată
Relația dintre prințul William și prințul Harry este una tensionată

Evenimentele care au loc la Casa Regală a Marii Britanie au reprezentat dintotdeauna un subiect de interes. După retragerea lui Harry din rândul membrilor Casei Regale, relația acestuia cu William s-a răcit considerabil și se pare că nu mai există cale de întoarcere. Cel puțin, nu din punctul de vedere al prințului William.

Vezi și: motivul pentru care ruptura dintre Harry și William este iminentă

Relația dintre William și Harry a fost întotdeauna tensionată 

Un expert în eticheta regală a acordat un interviu publicației britanice The Mirror în care a explicat care sunt motivele pentru care William nu mai este dispus să încerce reconcilierea cu fratele mai mic.

Conform lui Ingrid Seward, relația dintre Harry și William nu a fost niciodată una prea bună, deși mass-media a încercat să portretizeze legătura lor într-o lumină cât mai favorabilă.

„În ciuda faptului că pare că se înțeleg de minune, niciodată nu a fost cazul de așa ceva.Kate a jucat un rol decisiv în relația dintre ei, întotdeauna a insistat să comunice, însă în acest moment, William este de părere că nu mai poate face nimic pentru a îndrepta relația cu Harry. Preferă să se concentreze asupra obiectivelor pe care le poate obține, nu să piardă tipul încercând să schimbe lucrurile. Știe că ce urmează este dificil, dar este încrezător că, datorită sprijinului lui Kate și al tatălui său, va reuși orice", a declarat Ingrid Seward. 

Ar putea să te intereseze și: Prințul Harry, accident la polo 

Regina Elisabeta a II-a a pornit o anchetă care o vizează pe Meghan Markle 

În ultima perioadă, Harry a primit numeroase lovituri din partea membrilor Casei Regale. În ciuda faptului că el și Meghan au făcut efortul de a se deplasa din Statele Unite ale Americii în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de platină al reginei, eforturile nu le-au fost apreciate.

Prințul William nu și-a amânat o călătorie pe care o avea în Wales pentru a se întâlni cu fratele mai mic, iar acest lucru i-ar fi frânt inima ducelui de Sussex. 

În plus, regina Elisabeta a II-a a decis să angajeze un grup de avocați pentru a investiga o serie de acuzații care i-au fost aduse lui Meghan, în vremea în care aceasta încă mai făcea parte din rândul Casei Regale. Mai mulți foști angajați au acuzat-o pe Meghan ca având un comportament deplasat și abuziv, iar regina este detrminată să afle, cu orice preț, adevărul! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net