Ruptura dintre Harry și William este iminentă! Frații abia își mai vorbesc

Jubileul Reginei Elisabeta a II-a i-a lăsat un gust amar Prințului Harry, care s-a întors în Statele Unite ale Americii complet dezamăgit de atitudinea pe care a avut-o fratele său mai mare în preajma evenimentului. 

Ruptura dintre Prințul William și Prințul Harry este inevitabilă Sursă: Profimedia
Ruptura dintre Prințul William și Prințul Harry este inevitabilă Sursă: Profimedia

Meghan Markle și Prințul William au revenit în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ajunși printre membrii Casei Regale, cei doi nu au fost primiți cu brațele deschise, ci cu o atitudine rece.

Citește și: Prințul Harry, dezamăgit de propria familie

Se pare că ducii de Cambridge nici nu au dorit să audă de o întrevedere între patru ochi și nici nu au onorat invitația de a participa la petrecerea organizată în cinstea de naștere a micuței Lilibet. Ducii de Cambridge ar fi fost plecați în dimineața zilei de 4 iunie, de ziua lui Lilibet și timpul nu le-ar fi permis să sărbătorească!

Pe de altă parte, conform expertului regal Christopher Andersen, ducii de Cambridge nu au dorit să depună nici măcar cel mai mic efort pentru ca cei trei copii ai lor să-și întâlnească verișorii.

Prințul Harry este dezamăgit de William 

Atitudinea pe care a avut-o fratele mai mare i-a lăsat un gust amar lui Harry, care ar dori să primească scuze pentru modul în care a fost tratat de propria familie. Christopher Andersen a adăugat că „tensiunea dintre frați e tot acolo”, după ce a analizat limbajul nonverbal al lui Harry și William.

Vezi și: Harry și Meghan Markle au fost refuzați de ducii de Cambridge 

Prințul Harry și Meghan Markle și-au atras aversiunea Casei Regale a Marii Britanii după ce au decis să renunțe la rolurile pe care le dețineau pentru a duce o viață lipsită de stres și expunere mediatică excesivă, în Statele Unite ale Americii.

Ulterior au acordat un interviu celebrei Oprah Winfrey în care au vorbit despre faptul că s-au simțit marginalizați de familie și au fost tratați nepotrivit, ba chiar i-au acuzat pe unii dintre membri Casei Regale de rasism.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net