VIDEO Mesajul emoționant al Prințului William de la Jubileul Reginei

Ultima actualizare:

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a marcat un eveniment unic pentru monarhia britanică. În încheierea celebrărilor, Prințul William a ținut un discurs impresionant prin care a lăudat spiritul optimist al Maiestății Sale și a îndemnat omenirea să nu-și piardă speranța. 

Regina Elisabeta a II-a a fost primul mornarh britanic care a sărbătorit 70 de ani de domnie, moment celebrat prin Jubileul de Platină, la care au participat personalități din Europa și de peste Ocean. 

Citește și: Kate și William, întâlnire de gradul zero cu Meghan și Harry

Prințul William, succesor direct la tron, după tatăl său, Prințul Charles, a ținut un discurs memorabil în încheierea festivităților, pe 5 iunie, zi care a coincis cu Ziua Planetei. Ducele de Cambridge a urcat pe scenă, în fața a mii de oameni și, cu emoție în glas, a transmis tuturor celor prezenți un îndemn de a proteja natura și mediul înconjurător, în contextul distrugerii pădurilor și a oceanelor din cauza poluării și a deșeurilor. 

Citește și: Planul atent pus la punct pentru ca Harry şi William să nu dea nas în nas la Jubileu

,,În ziua în care Regina Elisabeta a II-a celebrează Jubileul de Platină, nevoia de a proteja și de a restaura Planeta, nu a fost nicicând mai urgentă, dar, asemenea Maiestății Sale, sunt un optimist.", a transmis Prințul William, în încheierea Jubileului de Platină. 

Ducele de Cambridge a postat mai apoi discursul pe pagina oficială de socializare, iar în dreptul clipului a scris un scurt mesaj prin care transmite oamenilor să nu-și piardă speranța.

,,De ziua Planetei, mesajul pe care l-am adresat aseară devine mai important ca niciodată. Ca națiune trebuie să fim uniți pentru o cauză comună. Este întotdeauna loc de speranță." a adăugat Prințul Charles. 

Mesajul lui Kate Middleton și a Prințului William, după Jubileul de Platină

Ducii de Cambridge, Kate și William, au postat pe contul comun de socializare un mesaj prin intermediul căruia își manifesta recunoștința tuturor celor care au luat parte la Jubileul de Platină, în cadrul căruia s-au celebrat cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton și Prințul William și-au exprimat de asemenea aprecierea față de membrii Casei Regale, care au venit din alte părți ale lumii, pentru a participa la festivități. Prințul a mai menționat că fiul său, prințul Louis, s-a distrat pe cinste la eveniment. 

,,Ce weekend fantastic de sărbători. A fost deosebit de special să vedem oameni din toată țara reunindu-se împreună cu familia, prietenii și cei dragi.

Mulțumim tuturor celor care au venit pentru a-și arăta recunoștința față de Regină și cei 70 de ani de domnie, în care a fost o constantă sursă de inspirație. De la mulțimile de pe mall până la comunitățile care găzduiesc petreceri stradale pe tot cuprinsul țării, sperăm că ați avut un weekend memorabil. Cu toții ne-am distrat incredibil, în special, Louis." 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net