Schimbări majore la Casa Regală. Ce plan ieșit din comun au William și Kate!

Casa Regală britanică ar putea fi marcată de o nouă surpriză, de data aceasta din partea Ducilor de Cambridge, care sunt pregătiți pentru o mare schimbare, în ceea ce îi privește. Iată ce au decis Prințul William și Kate Middleton!

Prințul William și Kate și-ar dori să modernizeze monarhia Foto: Arhivă
Prințul William și Kate și-ar dori să modernizeze monarhia Foto: Arhivă

Nu e ușor să faci parte dintr-o familie regală, mai ales dacă luăm în calcul toate regulile stricte de protocol care, uneori, îi fac pe ceilalți să te privească cu ochi critici. Amintindu-și de recentul fiasco ce a avut loc în timpul turnelului lor regal din Caraibe, când au fost „izgoniți” de către localnici, Prințul William și Kate Middleton au venit cu o soluție la care nu știm încă cum va reacționa Regina Elisabeta a II-a.

Prințul William și Kate vor să modernizeze monarhia! Să fie strigați pe numele mici e primul pas!

Se pare că Ducii de Cambridge și-ar dori să scape de toate regulile de curtoazie, de toate reverențele aferente și tot ce înseamnă titlu regal! Se pare că Prințul William și Kate Middleton vor astfel să modernizeze monarhia și să renunțe la protocoalele regale învechite și stricte, din cauza cărora au avut recent numai de pierdut, ar crede ei, potrivit Mirror.

Astfel, cei doi soți s-au gândit la o nouă abordare în ceea ce îi privește și au ajuns la concluzia ca de acum, în timpul vizitelor lor oficiale, să se renunțe la titlutile lor regale, atunci când cineva li se adresează, și să fie numiți simplu, William și Kate. 

Schimbarea uriașă a protocolului regal prevede și renunțarea la celelalte formalități „învechite”, cum ar fi reverențele și plecăciunile. O sursă regală a declarat că cei doi Duci au fost motivați să ia această decizie de turnura neplăcută pe care a luat-o turul lor în Caraibe, aceștia fiind convinși că și protocolul strict a stat la baza „dezastrului”.

Citește și: Prințul William și Kate, «izgoniți» în timpul turului regal din Caraibe. «Plecați de pe pământul nostru!»

Vor să fie mai abordabili, mai puțin formali, mai puțin învechiți și să se desprindă de o mare parte din tradiție. Când au ajuns înapoi la Londra, cuplul a avut o discuție cu echipa. Concluzia generală a fost că organizarea turului din Caraibe a fost învechită, prea formală și prea rigidă..De acum ei vor să fie văzuți mai mult drept „William și Kate” decât „Ducele și Ducesa de Cambridge.”, a declarat sursa.

Acestea fiind zise, admiratorii Casei Regale britanice se tem că cei doi Duci ar putea astfel călca pe urmele „rebelilor” Harry și Meghan, însă se pare că în cazul acestora din urmă există totuși o apreciere uriașă din partea publicului la acest capitol, deoarece ducii de Sussex ar părea mai „cu picioarele pe pământ” decât William și Kate.

Ducii de Cambridge, luați la rost. Ducii de Sussex, lăudați

Amintim că William și Kate au fost zguduiți de criticile la adresa turneului lor în Caraibe din martie, care a fost desemnat drept un „dezastru” al întregii echipe. Unele voci i-au acuzat chiar de „imperialism”, după ce Ducii de Cambridge au dat mâna cu localicii din Jamaica prin spatele unui gard metalic, care să îi separe de mulțime.

De cealaltă parte, Prințul Harry și Meghan Markle au fost lăudați pentru comportamentul lor de „persoane normale, cu picioarele pe pământ”, atunci când au participat luna trecută la Jocurile Invictus din Olanda. Cei doi par mai deschiși în timpul acestor evenimente, și mult mai abordabili. 

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la Jocurile Invictus! Soția Prințului Harry a atras toate privirile

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net