Schimbări majore la Casa Regală. Ce plan ieșit din comun au William și Kate!

8 mai 2022

Casa Regal─â britanic─â ar putea fi marcat─â de o nou─â surpriz─â, de data aceasta din partea Ducilor de Cambridge, care sunt preg─âti╚Ťi pentru o mare schimbare, ├«n ceea ce ├«i prive╚Öte. Iat─â ce au decis Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton!

kate middleton si william
Prin╚Ťul William ╚Öi Kate ╚Öi-ar dori s─â modernizeze monarhia Foto: Arhiv─â

Nu e u╚Öor s─â faci parte dintr-o familie regal─â, mai ales dac─â lu─âm ├«n calcul toate regulile stricte de protocol care, uneori, ├«i fac pe ceilal╚Ťi s─â te priveasc─â cu ochi critici. Amintindu-╚Öi de recentul fiasco ce a avut loc ├«n timpul turnelului lor regal din Caraibe, c├ónd au fost ÔÇ×izgoni╚ŤiÔÇŁ de c─âtre localnici, Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton au venit cu o solu╚Ťie la care nu ╚Ötim ├«nc─â cum va reac╚Ťiona Regina Elisabeta a II-a.

Prin╚Ťul William ╚Öi Kate vor s─â modernizeze monarhia! S─â fie striga╚Ťi pe numele mici e primul pas!

Se pare c─â Ducii de Cambridge ╚Öi-ar dori s─â scape de toate regulile de curtoazie, de toate reveren╚Ťele aferente ╚Öi tot ce ├«nseamn─â titlu regal! Se pare c─â Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton vor astfel s─â modernizeze monarhia ╚Öi s─â renun╚Ťe la protocoalele regale ├«nvechite ╚Öi stricte, din cauza c─ârora au avut recent numai de pierdut, ar crede ei, potrivit Mirror.

Astfel, cei doi so╚Ťi s-au g├óndit la o nou─â abordare ├«n ceea ce ├«i prive╚Öte ╚Öi au ajuns la concluzia ca de acum, ├«n timpul vizitelor lor oficiale, s─â se renun╚Ťe la titlutile lor regale, atunci c├ónd cineva li se adreseaz─â, ╚Öi s─â fie numi╚Ťi simplu, William ╚Öi Kate. 

Schimbarea uria╚Ö─â a protocolului regal prevede ╚Öi renun╚Ťarea la celelalte formalit─â╚Ťi ÔÇ×├«nvechiteÔÇŁ, cum ar fi reveren╚Ťele ╚Öi plec─âciunile. O surs─â regal─â a declarat c─â cei doi Duci au fost motiva╚Ťi s─â ia aceast─â decizie de turnura nepl─âcut─â pe care a luat-o turul lor ├«n Caraibe, ace╚Ötia fiind convin╚Öi c─â ╚Öi protocolul strict a stat la baza ÔÇ×dezastruluiÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi: Prin╚Ťul William ╚Öi Kate, ┬źizgoni╚Ťi┬╗ ├«n timpul turului regal din Caraibe. ┬źPleca╚Ťi de pe p─âm├óntul nostru!┬╗

stanga
dreapta
kate william
7 kate william profimedia 0672909566 jpg jpeg
printul william si kate middleton
kate middleton si printul william
ducii de cambridge protest2 png
ducii de cambridge protest1 png

ÔÇ×Vor s─â fie mai abordabili, mai pu╚Ťin formali, mai pu╚Ťin ├«nvechi╚Ťi ╚Öi s─â se desprind─â de o mare parte din tradi╚Ťie. C├ónd au ajuns ├«napoi la Londra, cuplul a avut o discu╚Ťie cu echipa. Concluzia general─â a fost c─â organizarea turului din Caraibe a fost ├«nvechit─â, prea formal─â ╚Öi prea rigid─â..De acum ei vor s─â fie v─âzu╚Ťi mai mult drept ÔÇ×William ╚Öi KateÔÇŁ dec├ót ÔÇ×Ducele ╚Öi Ducesa de Cambridge.ÔÇŁ, a declarat sursa.

Acestea fiind zise, admiratorii Casei Regale britanice se tem c─â cei doi Duci ar putea astfel c─âlca pe urmele ÔÇ×rebelilorÔÇŁ Harry ╚Öi Meghan, ├«ns─â se pare c─â ├«n cazul acestora din urm─â exist─â totu╚Öi o apreciere uria╚Ö─â din partea publicului la acest capitol, deoarece ducii de Sussex ar p─ârea mai ÔÇ×cu picioarele pe p─âm├óntÔÇŁ dec├ót William ╚Öi Kate.

stanga
dreapta
14 printul harry meghan markle prncipele radu jocurile invictus de la haga 14 jpg jpeg
7 printul harry meghan markle prncipele radu jocurile invictus de la haga 1 jpg jpeg
meghan markle printul harry invictus games jpg jpeg
Prince Harry And Meghan Markle Attend UK Team Trials For The Invictus Games Sydney 2018 jpeg
Prince Harry And Meghan Markle Attend UK Team Trials For The Invictus Games Sydney 2018 jpeg
Prince Harry And Meghan Markle Attend UK Team Trials For The Invictus Games Sydney 2018 jpeg
1 harry si meghan jpg jpeg
1 meghan markle printul harry jpg jpeg
harry si meghan png

Ducii de Cambridge, lua╚Ťi la rost. Ducii de Sussex, l─âuda╚Ťi

Amintim c─â William ╚Öi Kate au fost zgudui╚Ťi de criticile la adresa turneului lor ├«n Caraibe din martie, care a fost desemnat drept un ÔÇ×dezastruÔÇŁ al ├«ntregii echipe. Unele voci i-au acuzat chiar de ÔÇ×imperialismÔÇŁ, dup─â ce Ducii de Cambridge au dat m├óna cu localicii din Jamaica prin spatele unui gard metalic, care s─â ├«i separe de mul╚Ťime.

De cealalt─â parte, Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au fost l─âuda╚Ťi pentru comportamentul lor de ÔÇ×persoane normale, cu picioarele pe p─âm├óntÔÇŁ, atunci c├ónd au participat luna trecut─â la Jocurile Invictus din Olanda. Cei doi par mai deschi╚Öi ├«n timpul acestor evenimente, ╚Öi mult mai abordabili. 

Cite╚Öte ╚Öi: Cum s-a ├«mbr─âcat Meghan Markle la Jocurile Invictus! So╚Ťia Prin╚Ťului Harry a atras toate privirile

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif