Prințul Harry și Meghan Markle, absenți de la momentele-cheie ale Jubileului

Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit zilele acestea 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. În tot Regatul Unit au avut loc evenimente speciale pentru a sărbători domnia suveranei. Meghan Markle și Prințul Harry au participat la o parte dintre ele, însă au fost absenți de la cele mai importante. 

Prințul Harry și Meghan Markle au revenit în Marea Britanie pentru a-i fi alături Reginei Elisabeta la Jubileul de Platină. Deși a acceptat ca Ducii de Sussex să participe la o parte dintre ceremonii, cuplul a absentat de la momentele-cheie.

Citește și: Moment memorabil la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Mai mult decât atât, cei doi ar fi plecat înapoi spre Statele Unite ale Americii înainte ca Regina Elisabeta a II-a să iasă la balconul Palatului Buckingham pentru a saluta miile de britanici veniți să o sărbătorească. În plus, Meghan și Harry nu au participat nici la petrecerea de la palat, la care au fost prezente nume sonore precum Diana Ross, Rod Stewart sau Elton John.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au participat la momentele-cheie ale Jubileului 

Așadar, deși Regina Elisabeta a II-a și-a iertat nepotul pentru decizia de a părăsi Casa Regală cu ani în urmă, se pare că suverana nu îi mai acordă aceleași beneficii de care se bucură fratele mai mare, Prințul William.

Deși mass-media a încercat să îi portretizeze ca și cum Ducii de Sussex încă dețin un rol important în cadrul Casei Regale, realitatea este că suverana a tras o linie pe care nu intenționează să o depășească, a explicat un expert în eticheta regală, conform DailyMail. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, primele declarații după Jubileul de Platină 

La petrecerea de la Palatul Buckingham mai multe celebrități de origine britanică au întreținut atmosfera. Brian May, chitaristul formației Queen, a susținut un recital de excepție. Nici Rod Stewart nu s-a lăsat mai prejos. 

Între vedetele care și-au dorit să participe la fastuosul eveniment s-au numărat și Kim Kardashian și iubitul ei, comediantul Pete Davidson. Cuplul și-a exprimat dorința de a participa, însă s-a lovit de un refuz radical din partea reprezentanților Reginei Elisabeta a II-a, care nu și-a dorit ca cele vedete să-i fie alături în zilele de sărbătoare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net