Care e secretul fericirii prințului William? Are legătură cu Kate Middleton!

Ducele de Cambridge urmează să împlinească o vârstă importantă săptămâna aceasta: 40 de ani! Mai multe surse din apropierea nepotului reginei Elisabeta a II-a au vorbit despre realizările bărbatului și au confirmat că se simte un om împlinit, din toate punctele de vedere. Cum a contribuit Kate Middleton?

stanga
dreapta
kate middleton si printul william
william kate middleton GettyImages 1241054777 jpg
printul william kate middleton getty (1) jpg
Kate Middleton şi Prinţul William
7 kate william profimedia 0672909566 jpg jpeg
kate william belize jpg
kate middleton si printul william
printul william si kate middleton
kate william wales  deschidere(5) jpg
kate middleton william gest tandru jpg
kate middleton william anul nou jpg
Kate Middleton şi Prinţul William

Cu siguranță ați auzit măcar o dată zicala „În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică”, nu-i așa? Ei bine, iată că proverbul se aplică și în cazul ducilor de Cambridge, care trăiesc o relație frumoasă, departe de camerele de luat vederi și gurile rele. Cu ocazia aniversării prințului William, o persoană apropiată a decis să ofere o serie de detalii neștiute cu privire la relația lui cu Kate Middleton.

Descoperă și: Prințesa Diana, mereu în sufletul ducesei de Cambridge. Ținutele prin care i-a adus un omagiu

Se pare că ea este motivul pentru care, deseori, prințul William pare atât de calm și relaxat, indiferent de gravitatea situației cu care se confruntă. Se bazează deseori pe Kate Middleton atunci când vine vorba despre atribuțiile regale, iar ea este „mai dură decât pare uneori”, fapt ce l-a ajutat pe ducele de Cambridge să capete încredere în jumătatea sa.

Ai auzit? Ce au descoperit specialiștii: diferențe majore între casa în care se mută William şi Kate, față de cea a lui Harry şi Meghan

Kate Middleton jaocă un rol extrem de important în viața prințului William

„Mariajul lui cu Catherine a fost crucial. Ea îl iubește pentru cine este el, de fapt, în ciuda titlului pe care îl are, nu din cauza acestuia. Ea e ancora lui și el se bazează pe sfaturile și calmitatea ei, dar e mai dură decât pare uneori, așa că William se bazează enorm de mult pe ea”, a dezvăluit sursa, care a cerut să rămână anonimă, pentru publicația internațională The Sun.

Se zvonește că ducii de Cambridge ar urma să organizeze o petrecere în cinstea lui William, dar și a lui Kate, căci ziua ei de naștere a fost amânată în luna ianuarie, din cauza restricțiilor impuse de COVID. Locația încă nu a fost confirmată, deși există ipoteze potrivit cărora evenimentul ar avea loc la Sandringham sau Castelul Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valerică Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg