Ce au descoperit specialiștii: diferențe majore între casa în care se mută William şi Kate, față de cea a lui Harry şi Meghan

Ultima actualizare:

Prinţul William se va muta într-un conac pe domeniul Windsor, aşa cum a făcut fratele său, Prinţul Harry, când s-a însurat cu Meghan Markle, însă nu aici se opresc asemănările. Iată cum va arăta Conacul Adelaide, unde vor sta William, Kate Middleton şi cei trei copii şi ce planuri au ei pentru viaţa la Windsor.

Conacul Adelaide, o casă modestă

Prima mare diferenţă între Conacul Adelaide şi Conacul Frogmore e că primul nu va fi renovat, aşa cum s-a întâmplat cu cel în care s-au mutat Harry şi Meghan. Aşa se face că nu va fi nevoie de bani publici pentru casa lui William şi a lui Kate, notează thesun.co.uk. Adelaide a fost, însă, modernizat în 2015.

Citeşte şi: Imagini superbe cu proprietatea! Aici se mută Kate și William pentru a fi mai aproape de regină!

Mai mult, ducii de Cambridge nu vor avea angajaţi în casă, iar staff-ul va fi cel de la Windsor. O sursă apropiată familiei a povestit că Will şi Kate au insistat ca noua lor locuinţă să fie una modestă, cu gradină, pentru ca George, Charlotte şi Louis să se poate juca afară.

Citeşte şi: Kate şi William vor mai multă libertate?

“Au vrut neapărat să nu fie ceva grandios sau care să aibă nevoie de renovări sau pază în plus, pentru a nu fi o povară pe cei care plătesc taxe”, a spus sursa.

Casa chiar a fost descrisă ca fiind una modestă pentru o locuinţă regală.

Conacul Frogmore, modernizat pentru 3 milioane de euro

Conacul Frogmore
Conacul Frogmore

În schimb, Harry şi Meghan au cheltuit aproape 3 milioane de euro pentru o renovare care a durat şase luni, înainte de a se muta la Frogmore, în 2019. Casa, un cadou de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a, era într-o condiţie proastă şi avea nevoie de multe modificări, atât la podele şi tavene, cât şi la sistemele electrice şi de încălzire. Mai mult, nu avea apă curentă şi nici gaze. Casa a fost decorate de Vicky Charles, care a lucrat cu Victoria Beckham şi George şi Amal Clooney. Ducii de Sussex au plătit totuşi înapoi banii folosiţi pe renovare

Meghan şi Harry, la Jubileul Reginei
Meghan şi Harry, la Jubileul Reginei

Harry şi Meghan au locuit la Frogmore din 2019 până în martie 2020, când s-au mutat în SUA. În conac stau acum verişoara lui Harry, Eugenie şi soţul ei, Jac Brooksbank, dar ducii au folosit casa când au venit în Marea Britanie pentru Jubileul Reginei. Ei chiar au dat petrecerea de un an a fiicei lor Lilibet la conac.

Citeşte şi: Prințul Harry se va întoarce în Anglia, pentru a-i ajuta pe William și Kate? Ce spun experții

Harry şi Meghan au o casă de 13 de milioane de dolari în SUA

Harry şi Meghan mai are o casă de 13 milioane de dolari în Montecito, California. Vila are nouă dormitoare şi 16 băi, spa, sala de fitness, un birou, cramă şi un garaj pentru 5 maşini. Pe grădina de două hectare, ei au o casă de copii, un teren de tenis şi o piscină.

Casa din Montecito a lui Meghan şi Harry
Casa din Montecito a lui Meghan şi Harry

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net