Prințul Harry se va întoarce în Anglia, pentru a-i ajuta pe William și Kate? Ce spun experții

Ultima actualizare:

În cadrul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a am fost martorii unui moment istoric. Și nu, nu doar pentru că Majestatea Sa are cea mai lungă domnie din istoria Regatului Unit, ci și pentru că, într-un final, după doi ani de pandemie și multe evenimente neașteptate, Familia Regală s-a reunit.

La începutul anului 2019, nimic nu anunța furtuna care urma să se abată asupra reginei Elisabeta a II-a. De la moartea prințului Philip, până la conflictul prințului Andrew și renunțarea la atribuțiile regale a prințului Harry, Familia Regală a Marii Britanii a fost zguduită din temelii și reunită, aproape în totalitate, în urmă cu o săptămână.

Vezi și: Prințul Harry, accident la polo! Ducele de Sussex a căzut de pe cal

Kate și William, „sub presiune”, Harry îi salvează?

Diferența? Chiar dacă mulți dintre nepoții și strănepoții Majestății Sale erau prezenți la festivitățile din cadrul Jubileului de Platină, balconul palatului Buckingham părea în continuare gol. Mai mulți experți au vorbit despre cele petrecute în timpul evenimentelor și, mai mult, despre ce s-ar putea întâmpla de-acum înainte în sânul celei mai iubite familii din Anglia.

Nu rata: Prințul Harry, dezamăgit de propria familie. Așteaptă scuze de la Wiiliam

Se pare că prințul Harry ar fi nevoit să renunțe la viața sa din SUA și să revină în Regatul Unit după trecerea bunicii sale în neființă. În prezent, prințul Charles și ducii de Cambridge sunt cei mai activi membrii ai Casei Regale britanice.

 „Arată puțin scheletal. Nu se așteptau să-l piardă pe Andrew sau pe Harry, așa că mica problemă a cam redus monarhia, deocamdată”, a spus Tina Brown, expert în regalitate. Este autoarea celebrei cărți The Palace Papers: Inside the House of Windsor—the Truth and the Turmoil.

„Harry era un avantaj”

„Cred că este o presiune imensă pe umerii ducilor de Cambridge în momentul de față, ca să curețe imaginea stricată de Harry și Andrew. Cred că la un moment dat vor avea nevoie ca Harry să se întoarcă, mai ales, cel mai probabil, după ce regina moare, pentru că el era un avantaj”, a mai adăugat experta.

În ciuda faptului că prințul Charles își dorește să taie din cheltuielile familiei regale atunci când devine rege, pentru o politică mai eficientă din punct de vedere al costurilor, Marie Claire a relatat că ar fi deschis să îi primească pe prințul Harry și Meghan Markle înapoi, în calitate de membri part-time ai familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net