Kate şi William vor mai multă libertate?

Kate Middleton (40 de ani) şi prinţul William (39 de ani) se vor muta într-o casă de pe proprietatea Castelului Windsor! În urma discuţiilor de familie în jurul recentului weekend jubiliar al Reginei Elisabeta (96 de ani), vor fi puse în aplicare planuri care ar putea aduce schimbări semnificative în viaţa ducilor de Cambridge.

Ducii şi cei trei copii se mută pe moşia castelului Windsor
Ducii şi cei trei copii se mută pe moşia castelului Windsor

Aceştia căutau o casă în zonă de ceva timp, iar acum au convenit asupra unei proprietăţi în cadrul actualei reşedinţe principale a reginei Elisabeta, iar copiii lor mai mari, prinţul George (8 ani) şi Prinţesa Charlotte (7 ani) vor fi mutaţi la o şcoală apropiată de noua reşedinţă. Din septembrie, Louis (4 ani), va începe şi el grădiniţa, fiind un moment oportun pentru această mutare. Din 2017 până în prezent, ducii şi copiii lor au locuit la Londra, la Palatul Kensington.

Citește și: Metoda prin care Kate Middleton păcălește vârsta

Revederea cu Harry şiMeghan i-o fi inspirat?  

În timp, se aşteaptă ca familia să se mute în castelul principal Windsor, deoarece tatăl lui William, prinţul Charles (70 de ani), va avea sediul la Palatul Buckingham atunci când se va urca pe tron şi nu intenţionează să petreacă atât de mult timp în Berkshire, precum o face Regina în prezent.

Castelul Windsor este reşedinţa principală a Reginei, de când a murit prinţul Phillip
Castelul Windsor este reşedinţa principală a Reginei, de când a murit prinţul Phillip

După moartea prinţului Philip, monarhul a început să-şi petreacă acolo cea mai mare parte din timp. Majestatea Sa se duce la Londra doar pentru evenimentele oficiale importante.Cu toate acestea, William şi Kate intenţionează să păstreze apartamentul de la Palatul Kensington, care va continua să fie sediul pentru birourile lor private şi de presă. De asemenea, vor face în continuare călătorii frecvente la casa lor rurală din Norfolk, Anmer Hall, acolo unde le place să-şi petreacă timpul liber.

Palatul Kensington a fost casa ducilor timp de cinci ani
Palatul Kensington a fost casa ducilor timp de cinci ani

Noua reşedinţă se află în apropiere de casa părinţilor ducesei. Cuplul regal plănuieşte, în cele din urmă, să facă din Anmer reşedinţa lor permanentă, după ce copiii lor devin adulţi. Dar în acest moment sunt încântaţi de libertatea pe care vasta moşie Windsor o va oferi familiei lor.

Vezi și: Cine a convins-o pe regina Elisbeta să iasă la balcon la finalul Jubileului 

Ducii de Cambridge se vor bucura de mai multă libertate 

Realitatea este că au fost destul de limitati în ceea ce au putut face la Londra. Copiii nu puteau să meargă în parc, să se joace cu prietenii sau să îşi desfăşoare alte activităţi specifice vârstei lor.

Mutarea este una pozitivă din mai multe puncte de vedere. Noul lor cămin va fi la doar 45 de minute de mers cu maşina de părinţii ducesei, care locuiesc în satul Bucklebury. Astfel, cei mici îşi vor putea vizita bunicii în fiecare weekend.

Planul ducilor este stea în Windsor în următorii 10 până la 15 ani şi apoi să se mute definitiv la ţară, în Anmer Hall, care este un loc foarte special pentru ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net