Cine a convins-o pe regina Elisabeta să iasă la balcon în timpul Jubileului? „A sunat-o și i-a spus...”

S-a aflat cine a convins-o pe regina Elisabeta să iasă la balcon în timpul Jubileului de Platină, în ultima zi a evenimentului care a marcat 70 de ani de domnie a monarhului. Cel mai memorabil moment al celor patru zile de festivități era să nu se întâmple. 

Regina a devenit una dintre cele mai pregătite figuri publice din lume în cursul celor 70 de ani de domnie, dezvăluindu-și rareori emoțiile în public. Totuși, o sursă a celor de la The Daily Mail a dezvăluit că numărul uriaș de mulțumiri din partea publicului britanic a lăsat-o "plină de lacrimi și copleșită de emoție" în timpul finalului glorios al festivităților Jubileului de duminica trecută.

Pentru majoritatea oamenilor, punctul culminant al celor patru zile a venit atunci când Regina Elisabeta a apărut la balconul Palatului Buckingham, alături de membrii cei mai apropiați ai familiei, în ultima zi a Jubileului de Platină.

Îmbrăcată într-un costum verde deschis și ținând în mână bastonul, regina a ieșit cu un zâmbet larg pe balcon și a privit spre oamenii care fluturau steagul Union Jack în fața ei. 

În balconul simbolic al monarhiei britanice, regina a fost flancată de trei generații ale familiei sale - prințul moștenitor Charles și soția sa, Camilla, ducesă de Cornwall, prințul William și Catherine, ducesă de Cambridge, și cei trei copii ai lor. Cu toate acestea, momentul istoric a fost aproape să nu se întâmple, conform sursei citate.

Regina Elisabeta a fost convinsă cu trei ore înainte de eveniment să iasă la balcon în ultima zi a Jubileului

Se pare că regina Elisabeta s-a decis în ultimul moment să participe. Ea a fost convinsă la telefon de Prințul Charles.

„Regina a decis doar că va merge la Londra cu aproximativ trei ore înainte de apariția de la balcon. Nu se simțea grozav, dar Prințul de Wales a sunat-o și i-a spus că ar trebui să vină dacă poate.

El i-a spus că sunt atât de mulți oameni disperați să o vadă și el a convins-o să vină”, conform sursei publicației britanice.

Prințul Charles a convins-o pe Regina Elisabeta să iasă la balcon în ultima zi a Jubileului

Regina a călătorit de la Windsor la Londra și a fost uimită de bunăvoința care i-a fost arătată când a ajuns. Ea „a fost total copleșită de numărul de persoane care așteptau să o vadă – avea lacrimi în ochi înainte de a ieși pe balcon", conform sursei citate.

După ce a ajuns la un acord cu Prințul de Wales și Ducele de Cambridge, apariția ei a fost atent coregrafiată în momentele de dinainte. Astfel, monarhul în vârstă de 96 de ani a stat la balcon lângă alte trei generații, într-un moment unic și special.

La finalul evenimentului, inspirată de răspunsul publicului din țară și din străinătate, regina a transmis un mesaj profund de mulțumire.

„Deși este posibil să nu fi participat la fiecare eveniment în persoană, inima mea a fost cu voi toți. Și îmi mențin angajamentul de a vă sluji cât mai bine posibil, sprijiniți de familia mea”, a precizat Regina Elisabeta a II-a.

Momentul memorabil de la balcon a reprezentat a treia apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului de Platină. Ea urmărise parada militară Trooping the Colour, în prima zi a festivităților, apoi a luat parte la ceremonia de aprindere a torțelor în aceeași seară la Castelul Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja