Imaginile virale de la Jubileu! O invitată a dormit în timpul paradei

Ultima actualizare:

Marea Britanie a sărbătorit 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a. Ceremoniile s-au ținut lanț, iar regina a participat la numeroase festivități. Cei mai puțin pregătiți nu au putut face ritmului intensiv și au avut nevoie de repaos! Reporterii prezenți la evenimente au surprins un moment amuzant! 

Imaginile cu femeia dormind au devenit virale
Imaginile cu femeia dormind au devenit virale

Duminică, 5 iunie 2022, a avut loc festivitatea de încheiere a evenimentelor organizate cu ocazia Jubileului de Platină a Reginei Elisabeta a II-a. La ceremonie au participat membrii Casei Regale, figuri politice, dar și curioși. Camerele au surprins un moment inedit. Deși Prințul Charles se află în prim-plan în imagini, nu el este cel care a atras atenția, ci o doamnă aflată în spatele său.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, urare emoționantă pentru fiica lui Harry 

Femeia pare să doarmă în voie, în timp ce oamenii prezenți la eveniment privesc fermecați spre parada care se desfășura sub privirile lor. Internauții au fost amuzați de către clipul video și s-au întrecut în comentarii savuroase: „Cineva să o trezească pe doamna aceea, doarme de mai bine de 15 minute!", „Nici nu vreau să îmi imaginez cum se va simți când va afla că o lume întreagă a văzut-o dormind la televizor, în timpul Jubileului", au fost doar două dintre comentariile internauților. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, primele declarații după Jubileul de Platină

Regina Elisabeta a II-a se află de 70 de ani pe tronul Marii Britanii. Cu ocazia Jubileului de Platină, ea a acceptat ca Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, să participe la festivități. Ducii de Sussex au absentat, însă, de la cele mai importante momente ale Jubileului, semn că regina nu a putut să îi ierte în totalitate pentru decizia lor de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii. 

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc, de doi ani, în California, Statele Unite ale Americii, într-o zonă exclusivistă. Rareori se întorc în Marea Britanie.

Conform ultimelor sondaje de opinie, popularitatea lui Harry în rândul britanicilor se află în continuă scădere. În aceeași situație se află și Meghan Markle. Pe de altă parte, locuitorii Marii Britanii au o părere foarte bună despre Kate Middleton și Prințul William.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net