Imagini superbe cu proprietatea! Aici se mută Kate și William pentru a fi mai aproape de regină!

Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton se vor muta în Adelaide Cottage pe parcursul următoarelor luni, pentru a fi mai aproape de regina Elisabeta a II-a, dar și de școlile copiilor. Potrivit surselor din apropierea ducilor de Cambridge, mutarea ar avea loc în această vară.

Se pare că soții au luat decizia după ce Majestatea Sa a fost surprinsă în timp ce se ajuta de un baston, în contextul în care a întâmpinat o serie de probleme de sănătate, majoritatea având legătură cu mobilitatea. Dacă prințul William și Kate Middleton reușesc să se mute în această vară, așa cum și-au propus, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis pot începe cursurile la o nouă școală, în luna septembrie.

adelaide cottage town&country magazine jpg

Vezi și:  Prințul Harry se va întoarce în Anglia, pentru a-i ajuta pe William și Kate? Ce spun experții

Reședința, însă, nu ar avea angajați și este complet nelocuită, ceea ce înseamnă că ducii se vor muta cu tot cu staff-ul pe care îl au deja. Dar au și un avantaj: nu este nevoie să renoveze sau să angajeze securitate.

În cazul în care se mută, apartamentele familiei din palatul Kensington vor fi transformate în birouri, iar Anmer Hall în Norfolk, un imobil de zece camere, va servi drept casă de vacanță.

Nu rata: Controversă la Casa Regală! Kate Middleton și Prințul William, protagoniști

Prințul William și Kate Middleton se mută de la „palat” într-o „reședință modestă”

Un apropiat din anturajul celor doi a declarat, pentru The Sun, că ducii de Cambrige sunt entuziasmați pentru noua mutare fiind „bucuroși de casa modestă”, căci simt că numărul mai mic de camere „li se potrivește mai bine”.

adelaide cottage town&country magazine 2 jpg

„Au fost de neclintit, nu și-au dorit ceva prea arătos sau care să necesite renovare și securitate extra, ca să nu împovăreze contribuabilii. Cei trei copii se vor distra alergând și jucându-se prin grădini- fix genul de viață de care se bucură enorm atunci când sunt la Anmer Hall.

Nu au avut nicio altă cerință în afară de o casă plăcută, potrivită pentru o familie și aflată în apropierea școlilor și a reginei”, a mai transmis apropiatul, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net