Vrei să arăți ca o prințesă? Secretele lui Kate Middleton, pentru a părea mai tânără

Kate Middleton (40 de ani) este un etalon frumusețe pentru femeile din lumea întreagă! Mama a trei copii, ducesa de Cambridge arată la fel de bine ca la 20 de ani. Acest lucru nu este întâmplător. Kate a apelat la mici trucuri pentru a părea mai tânără. Hainele pe care le poartă sunt mereu în trend, iar când vine vorba de machiaj, naturalețea este cuvântul cheie!

Are sprâncene naturale

Soția prințului William preferă culorile neutre și evită să folosească creion de ochi, iar asta îi conferă luminozitate chipului. În trecut, Kate avea sprâncenele subițiri, însă acum a păstrat forma lor naturală și a încetat să le mai penseze în exces. Acesta este un tertip folosit de make-up artiștii vedetelor. Sprâncenele potrivite pot distrage atenția de la ridurile de sub ochi, dând astfel un aer mai tineresc întregii fețe.

Citeşte şi: Ce dietă strictă ține Kate Middleton ca să strălucească la 40 de ani?

Foloseşte un luciu transparent sau în tonuri rozalii

Ducesa a optat de cele mai multe ori pentru un luciu transparent sau într-o culoare rozalie, care lasă buzele strălucitoare. Rujurile prea stridente îmbătrânesc prematur, iar cele mate scot în evidență liniile fine ale buzelor, dând impresia de un aspect neîngrijit și înbătrânit. În schimb, atunci când vine vorba de haine, îi plac culorile cât mai vii și îndrăznețe, chiar și la evenimentele oficiale de la Palat.

Citeşte şi: Culoarea pe care Kate Middleton o evită în vestimentație. De ce nu vrea ducesa de Cambridge să o poarte

Poartă cărarea pe mijloc

Cărarea pe mijloc o ajută pe Kate să pară mai tânără
Cărarea pe mijloc o ajută pe Kate să pară mai tânără

Și părul este o parte foarte importantă din look-ul său! De a lungul anilor, Kate Middleton și-a păstrat aceeași nuanță a podoabei capilare, iar tunsoarea nu a suferit prea mari modificări. Însă, recent a optat pentru cărarea pe mijloc, care inversează vârsta, cu părul drept, ascuns după urechi și lăsat pe spate. Acest lucru creează un aspect adolescentin, prin scoaterea în evidență a structurii osoase.

Este adepta unui bronz gradual

Kate Middleton este, de asemenea, atentă la postura corpului! Face yoga și exerciții de cardio, pentru a avea o alură plăcută. În lunile de vară, preferă un bronz subtil, gradual, care să nu îi strice pielea. Surse apropiate de ducesă susțin că aceasta folosește ulei de măceșe pentru corp, mai ales în zona gâtului și a decolteului, iar pe față se dă cu seruri și creme hidratante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net