Harry şi Meghan, o ultimă şansă de la Regină. Pasul greşit care îi poate costa scump

Ultima actualizare:

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt pe punctul de a fi daţi complet la o parte de Familia Regală şi mai au o singură şansă să fie iertaţi, susţine un expert în Casa Regală.

Duncan Larcombe, care a scris o biografie a lui Harry, crede că ducii de Sussex sunt în faţa unui test, care le va decide viitorul în cadrul familiei regale. El a declarat, conform thesun.co.uk, că Harry şi Meghan sunt pe punctul de a fi daţi complet la o parte de Regina Elisabeta a II-a şi restul membrilor Casei Regale.

“Testul a început acum petru ei. Au venit în Marea Britanie pentru Jubileu şi au spus clar că sunt membrii ai familiei regale, ceea ce e grozav pentru brandul lor. Asta le place celor de la Spotify, Netflix şi Penguin”, a spus Larcombe.

Citeşte şi: Prințul Harry și Meghan Markle, absenți de la momentele-cheie ale Jubileului

Harry şi Meghan nu trebuie să dea detalii din culisele Jubileului

El însă a subliniat că, deşi Harry şi Meghan au transmis un semnal de pace, următorul pas e unul foarte important.

“Totul depinde de ceea ce fac de acum încolo. E clar că au dat un semnal de pace către Familia Regală. Dar ar strica totul dacă dau detalii private despre Jubileu presei sau povestesc într-o carte. E ultima lor şansă. Dacă ceva despre acel weekend e făcut public, ei vor fi îndepărtaţi total de Casa Regală”, a subliniat autorul.

Citeşte şi: Planul atent pus la punct pentru ca Harry şi William să nu dea nas în nas la Jubileu

Larcombe crede însă că acest moment e şi o şansă enormă pentru Meghan şi Harry să facă un pas important în direcţia potrivită şi să dovedească familiei că sunt persoane de încredere.

Harry şi Meghan, rol mult redus la Jubileul Reginei

Prinţul Harry şi Meghan Markle au revenit în Marea Britanie, pentru prima oară împreună din martie 2020, când s-au mutat în SUA. Cei doi au participat la festivităţile dintre 2 şi 5 iunie, organizate la Londra, în onoarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 70 de ani de domnie.

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe Lilibet

Lilibet a aniversat un an la Windsor
Lilibet a aniversat un an la Windsor

Deşi ducii de Sussex au avut un rol mult mai mic la eveniment şi nu au stat cu William, Kate Middleton şi Charles şi nici nu au apărut la balconul regal, ei au avut un prânz privat cu Regina.

Cu această ocazie, Elisabeta a cunoscut-o pe fiica lor, Lilibet, născută în 2021, care poartă ca nume porecla primită în tinereţe de suverană. Harry şi Meghan nu au avut voie, însă, să facă poze sau să filmeze întâlnirea şi nici alte momente din culiselel Jubileului.

Ducii de Sussex au plecat în SUA, înainte de finalul Jubileului

Ei s-au restras de pe 4 iunie la Windsor, unde au organizat o zi de naştere restrânsă pentru Lilibet, doar în compania unor prieteni buni. William şi Charles, deşi invitaţi, nu au venit, iar copiii ducelui de Cambridge nu au cunoscut-o pe Lilibet. Ducii de Sussex au plecat pe 5 iunie înapoi în SUA şi nu au stat la ceremonia de încheiere a festivităţilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net