Nu te-ai fi așteptat! Care este felul preferat de mâncare al lui Kate Middleton

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, este un adevărat fashion icon pentru britanici, iar popularitatea sa este în continuă ascensiune. Soția prințului William reușește întotdeauna să producă o impresie plăcută la evenimentele la care participă. Kate Middleton nu este doar o figură frumoasă, ci și o bucătăreasă iscusită! Cine s-ar fi așteptat la asta!

Kate Middleton petrece ore bune gătind
Kate Middleton petrece ore bune gătind

Kate Middleton are un program foarte încărcat. Trebuie să participe la o multitudine de evenimente oficiale și să respecte cu strictețe agenda oficială.

În spatele ușilor închise, se pare că viața ducesei de Cambridge nu diferă cu mult de cea pe care o are fiecare dintre noi. Deși are un trup tras ca prin inel, Kate Middleton este o împătimită a dulciurilor și nu ezită să gătească ori de câte ori are ocazia!

Te-ar putea interesa și: Delicii culinare demne de Casa Regală! Preferințele gastronomice ale Reginei Elisabeta a II-a 

În ciuda faptului că ducii de Cambridge au proprii bucătari, Kate Middleton adoră să pregătească singură felurile de mâncare și nu refuză atunci când cei mici vor să se implice! 

Kate Middleton nu poare refuza dulicurile și este dependentă de pizza 

Ducesa de Cambridge a vorbit, nu doar o singură dată, despre preferințele sale gastronomice. Felul de mâncare preferat al acesteia este pizza, pe care o gătește adesea în casă. Nici pastele nu îi displac, însă dulciurile sunt cele pe care nu le poate refuza! Soția lui William a povestit că adesea încearcă noi rețete de tort, spre delicul întregii familii. 

Vezi și: Uite ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a la fiecare Crăciun 

Kate Middleton a povestit și un episod amuzant, care este relevant pentru pasiunea sa pentru tot ce înseamnă gastronomie. A dezvăluit că William a cucerit-o iremediabil, în timpul facultății, după ce i-a gătit o porție de spaghete bolognese. 

Atunci când eram la facultate William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi… În ziua de astăzi eu sunt cea care găteşte, iar William trebuie să suporte asta. Poate şi din cauza felului în care gătesc sunt atât de slabă", a glumit Kate Middleton, în emisiunea celebrei Mary Berry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net