General Kate Middleton, prezentați armele! Ducesa de Cambridge, pregătită pentru război

Ultima actualizare:

Ziua Forțelor Armate ale Regatului Unit a făcut-o pe Kate Middleton să îmbrace o ținută neașteptată: haine militare. Ducesa fiind mai mult decât pregătită pentru o luptă printre tranșee. 

Ducesa de Cambridge a renunțat la hainele regale și a îmbrăcat echipamentul de luptă
Ducesa de Cambridge a renunțat la hainele regale și a îmbrăcat echipamentul de luptă

Astfel, pentru a celebra și a aprecia soldații britanici, Casa Regală a distribuit mai multe fotografii cu Ducesa de Cambridge în hainele soldaților, arătându-le toată susținerea necesară în munca lor de apărare a țării.

Kate Middleton a renunțat la rochiile de mii de euro

Fotografiile o prezintă pe Kate Middleton în timp ce vizita cazarma din Pirbright, când și-a petrecut o bună bucată din timp alături de Brigada 101, pregătind noi recruți ce vor servi armata Marii Britanii. 

Urmărește și: Nu doar regina are propriul tablou! Ducii de Cambridge, expuși la un muzeu din Cambridgeshire

În mod neașteptat, fotografiile o arată pe Kate Middleton murdărindu-se pe mâini, în timp ce-i ajuta pe soldați să repare diversele mașinării ce se aflau la cazarma din Pirbright.

Numită anterior și „Ziua Veteranilor”, Ziua Forțelor Armate se desfășoară anual încă din 2006. Și, chiar dacă nu este o sărbătoare națională, este sărbătorită și celebrată în toată țara insulară. 

Această zi a fost creată de către Cancelarul Gordon Brown, care s-a asigurat că sacrificiile făcute de veteranii din Primul și Al Doilea Război Mondial nu vor fi uitate niciodată. 

Last year, I was honoured to spend time with the @BritishArmy to see how they train serving personnel and new recruits. It was wonderful to see first-hand the many important and varied roles the military play day in, day out to protect us all… pic.twitter.com/0AP1WFIFhr

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) June 25, 2022

Acest nume a fost schimbat recent, pentru a include toate forțele armate ale Regatului Unit, nu doar veteranii de război. Această zi se sărbătorește în ultima sâmbătă a lunii iunie, în fiecare an. 

Citește și: Care e secretul fericirii prințului William? Are legătură cu Kate Middleton!

Ziua Forțelor Armate, sărbătoare specială în Marea Britanie

Acest eveniment special trebuia ținut și în anii anteriori, dar a fost amânat din cauza condițiilor pandemice de la vremea respectivă. Anual, Ziua Forțelor Armate ale Regatului Unit atrag între 100,000 și 200,000 de persoane, atât turiști, câd și cetățeni ai Marii Britanii.

Mai multe evenimente speciale sunt ținute peste tot în Regatul Unit, cu ocazia acestei zi speciale pentru armata britanică. 

Apariția militară a lui Kate Middleton nu este unică. Săptămâna aceasta, Ducesa de Cambridge a vizitat și memoriul de la Waterloo.

„A fost minunat să văd fiecare rol din cadrul unui detașament, să văd importanța și varietatea lui în viața de zi cu zi, pentru a ne proteja pe toți.”, a declarat Kate Middleton, pe Twitter. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net