Momentul stânjenitor trăit de Kate Middleton la Wimbledon: «Mi-a fost atât de rușine»

Kate Middleton a strălucit în finala de anul acesta de la Wimbledon, de sâmbătă, 9 iulie, atrăgând toate privirile într-o rochie de un galben electrizant. Ducesa a vorbit la scurt timp despre experiența trăită, amintindu-și însă că a existat și un moment stânjenitor, pe care l-a trăit într-o finală trecută, pe când se afla în tribune alături de tatăl ei!

kate middleton profimedia 0705251387 jpg
Kate Middleton a rememorat un moment stânjenitor de la Wimbledon Foto: Profimedia

Nu mai e un secret faptul că Ducesei de Cambridge îi place să privească meciurile de tenis, fiind adesea văzută în tribuna regală de la Wimbledon.

Vezi aici ținuta Ducesei: Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! Ducesa a purtat o rochie fabuloasă

Kate Middleton, moment jenant la Wimbledon

De cele mai multe ori, e însoțită de Prințul William sau de alte celebrități, care îi sunt prieteni, însă într-o ediție trecută și-au făcut „debutul” și părinții săi. 

Kate Middleton a rememorat de curând un moment stânjenitor prin care a trecut la un meci anterior, explicând că tatăl ei, Michael Middleton, poate deveni „prea confortabil” cu oamenii din jur!

Reamintindu-și de momentul jenant în cauză, Kate a spus: „Tatăl meu nu va aprecia că zic asta, dar treceam pe lângă Tim Henman și tocmai îl văzusem și pe Pete Sampras jucând. Atunci, tatăl meu i-a spus foarte relaxat, fără nicio treabă, „Bună Pete!”. Mi-a fost atât de rușine!”

Ducesa a continuat să vorbească despre pasiunea ei pentru tenis, explicând că a crescut privind jocurile de la Wimbledon. „Cred că îi inspiră într-adevăr pe tineri. Pe mine m-a inspirat când eram mai mică, îmi doream să joc și eu.”, a adăugat ea.

Prințul William a înjurat în direct?

Săptămâna trecută, și soțul ei, Prințul William, a avut parte de propriul său moment „jenant” în timpul campionatului de tenis, mai multe voci susținând că Ducele a fost surprins pe micile ecrane înjurând în direct!

Vezi aici mai multe detalii: Cum a înjurat Prințul William, nemulțumit de un meci de tenis, la Wimbledon

William și Kate priveau împreună meciul, iar pe măsură ce acesta s-a intensificat, văzând că preferatul său pierde, Ducele de Cambridge a părut că a scos „porumbelul” pe gură, zicând un cuvânt care nu poate fi reprodus în aceste rânduri. 

Mai multe persoane au publicat momentul și pe rețelele de socializare, sugerând că Prințul William a încălcat protocolul regal, înjurând la TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Adrian Negrescu 3 jpg
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png
depresie anxietate ah np gso5m1nr c4 unsplash jpeg