Momentul stânjenitor trăit de Kate Middleton la Wimbledon: «Mi-a fost atât de rușine»

Ultima actualizare:

Kate Middleton a strălucit în finala de anul acesta de la Wimbledon, de sâmbătă, 9 iulie, atrăgând toate privirile într-o rochie de un galben electrizant. Ducesa a vorbit la scurt timp despre experiența trăită, amintindu-și însă că a existat și un moment stânjenitor, pe care l-a trăit într-o finală trecută, pe când se afla în tribune alături de tatăl ei!

Kate Middleton a rememorat un moment stânjenitor de la Wimbledon Foto: Profimedia
Kate Middleton a rememorat un moment stânjenitor de la Wimbledon Foto: Profimedia

Nu mai e un secret faptul că Ducesei de Cambridge îi place să privească meciurile de tenis, fiind adesea văzută în tribuna regală de la Wimbledon.

Vezi aici ținuta Ducesei: Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! Ducesa a purtat o rochie fabuloasă

Kate Middleton, moment jenant la Wimbledon

De cele mai multe ori, e însoțită de Prințul William sau de alte celebrități, care îi sunt prieteni, însă într-o ediție trecută și-au făcut „debutul” și părinții săi. 

Kate Middleton a rememorat de curând un moment stânjenitor prin care a trecut la un meci anterior, explicând că tatăl ei, Michael Middleton, poate deveni „prea confortabil” cu oamenii din jur!

Reamintindu-și de momentul jenant în cauză, Kate a spus: „Tatăl meu nu va aprecia că zic asta, dar treceam pe lângă Tim Henman și tocmai îl văzusem și pe Pete Sampras jucând. Atunci, tatăl meu i-a spus foarte relaxat, fără nicio treabă, „Bună Pete!”. Mi-a fost atât de rușine!”

Ducesa a continuat să vorbească despre pasiunea ei pentru tenis, explicând că a crescut privind jocurile de la Wimbledon. „Cred că îi inspiră într-adevăr pe tineri. Pe mine m-a inspirat când eram mai mică, îmi doream să joc și eu.”, a adăugat ea.

Prințul William a înjurat în direct?

Săptămâna trecută, și soțul ei, Prințul William, a avut parte de propriul său moment „jenant” în timpul campionatului de tenis, mai multe voci susținând că Ducele a fost surprins pe micile ecrane înjurând în direct!

Vezi aici mai multe detalii: Cum a înjurat Prințul William, nemulțumit de un meci de tenis, la Wimbledon

William și Kate priveau împreună meciul, iar pe măsură ce acesta s-a intensificat, văzând că preferatul său pierde, Ducele de Cambridge a părut că a scos „porumbelul” pe gură, zicând un cuvânt care nu poate fi reprodus în aceste rânduri. 

Mai multe persoane au publicat momentul și pe rețelele de socializare, sugerând că Prințul William a încălcat protocolul regal, înjurând la TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net