Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a făcut și pentru Kate Middleton

Prințul William împlinește 40 deani, iar Kate Middleton s-a văzut nevoită să își amâne petrecerea pe care avea de gând să o organizeze de ziua sa, în ianuarie. Regina Elisabeta a II-a e pregătită să îi sărbătoarească pe ambii duci, căci se pregătește temeinic pentru o petrecere comună care va avea loc în curând.

stanga
dreapta
1 kate si regina jpg jpeg
6 regina kate jpg jpeg
Kate Middleton și Regina Elisabeta a II a, zâmbitoare la slujba de Paște oficiată la capela St  George  jpeg
Kate Middleton și Regina, la Chelsea Flower Show jpeg
kate william regina elisabeta gettyimages 146299976 jpg jpeg
kate regina jpg jpeg
printul william kate middleton getty (1) jpg
William Anzac Day jpg
william

Prințul William împlinește 40 de ani astăzi și a primit acceptul de care avea nevoie pentru a-și organiza aniversarea la reședința Sandringham sau la Castelul Windsor. Surse din sânul Familiei Regale din Regatul Unit au transmis că atât el, cât și Kate Middleton, care a împlinit 40 de ani la începutul acestui an, ar trebui să își „celebreze schimbarea prefixului cu stil”.

S-ar putea să te intereseze și:  Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Regina Elisabeta a II-a s-ar putea să li se alăture la marele eveniment, pe care l-a supervizat îndeaproape, însă totul depinde de starea de sănătate pe care o va avea. O sursă din interiorul palatului a mai spus, potrivit the Mirror, că Majestatea Sa nu va confirma prezența până în ziua cu pricina, având în vedere problemele de mobilitate cu care s-a confruntat în ultimele câteva luni.

Schimbare radicală în cea mai cunoscută familie cu sânge albastru

Cu toate acestea, avem parte de o premieră în rândul membrilor Familiei Regale, căci steagul Regatului Unit nu va fi arborat pe clădirile guvernamentale în această zi importantă pentru prințul William. Se pare că decizia a fost luată în contextul scandalului în care e implicat prințul Andrew, despre care puteți citi chiar AICI.

Nu rata nici: Prințul Andrew, plin de nervi! Nu vrea să mai audă de Charles și William

Astfel de onoruri au fost retrase pentru toți copiii reginei Elisabeta a II-a, iar modifcare ar fi venit chiar din partea Majestății Sale, potrivit the Sun. Sursele transmis că decizia a fost  luată „să nu se supere Andrew, care este destul de răutăcios în asemenea situații”.

O altă sursă a completat și a transmis: „Se consideră peste tot că asta s-a întâmplat ca Andrew să nu se mai simtă atât de rușinat”. Rămâne de văzut, însă, cum va decurge evenimentul și ce personaje din cea mai importantă familie a Marii Britanii le vor fi alături prințului William și soției sale, Kate Middleton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valerică Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg