Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a făcut și pentru Kate Middleton

Ultima actualizare:

Prințul William împlinește 40 deani, iar Kate Middleton s-a văzut nevoită să își amâne petrecerea pe care avea de gând să o organizeze de ziua sa, în ianuarie. Regina Elisabeta a II-a e pregătită să îi sărbătoarească pe ambii duci, căci se pregătește temeinic pentru o petrecere comună care va avea loc în curând.

Prințul William împlinește 40 de ani astăzi și a primit acceptul de care avea nevoie pentru a-și organiza aniversarea la reședința Sandringham sau la Castelul Windsor. Surse din sânul Familiei Regale din Regatul Unit au transmis că atât el, cât și Kate Middleton, care a împlinit 40 de ani la începutul acestui an, ar trebui să își „celebreze schimbarea prefixului cu stil”.

S-ar putea să te intereseze și:  Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Regina Elisabeta a II-a s-ar putea să li se alăture la marele eveniment, pe care l-a supervizat îndeaproape, însă totul depinde de starea de sănătate pe care o va avea. O sursă din interiorul palatului a mai spus, potrivit the Mirror, că Majestatea Sa nu va confirma prezența până în ziua cu pricina, având în vedere problemele de mobilitate cu care s-a confruntat în ultimele câteva luni.

Schimbare radicală în cea mai cunoscută familie cu sânge albastru

Cu toate acestea, avem parte de o premieră în rândul membrilor Familiei Regale, căci steagul Regatului Unit nu va fi arborat pe clădirile guvernamentale în această zi importantă pentru prințul William. Se pare că decizia a fost luată în contextul scandalului în care e implicat prințul Andrew, despre care puteți citi chiar AICI.

Nu rata nici: Prințul Andrew, plin de nervi! Nu vrea să mai audă de Charles și William

Astfel de onoruri au fost retrase pentru toți copiii reginei Elisabeta a II-a, iar modifcare ar fi venit chiar din partea Majestății Sale, potrivit the Sun. Sursele transmis că decizia a fost  luată „să nu se supere Andrew, care este destul de răutăcios în asemenea situații”.

O altă sursă a completat și a transmis: „Se consideră peste tot că asta s-a întâmplat ca Andrew să nu se mai simtă atât de rușinat”. Rămâne de văzut, însă, cum va decurge evenimentul și ce personaje din cea mai importantă familie a Marii Britanii le vor fi alături prințului William și soției sale, Kate Middleton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net