Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a făcut și pentru Kate Middleton

Ultima actualizare:

Prințul William împlinește 40 deani, iar Kate Middleton s-a văzut nevoită să își amâne petrecerea pe care avea de gând să o organizeze de ziua sa, în ianuarie. Regina Elisabeta a II-a e pregătită să îi sărbătoarească pe ambii duci, căci se pregătește temeinic pentru o petrecere comună care va avea loc în curând.

Prințul William împlinește 40 de ani astăzi și a primit acceptul de care avea nevoie pentru a-și organiza aniversarea la reședința Sandringham sau la Castelul Windsor. Surse din sânul Familiei Regale din Regatul Unit au transmis că atât el, cât și Kate Middleton, care a împlinit 40 de ani la începutul acestui an, ar trebui să își „celebreze schimbarea prefixului cu stil”.

S-ar putea să te intereseze și:  Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Regina Elisabeta a II-a s-ar putea să li se alăture la marele eveniment, pe care l-a supervizat îndeaproape, însă totul depinde de starea de sănătate pe care o va avea. O sursă din interiorul palatului a mai spus, potrivit the Mirror, că Majestatea Sa nu va confirma prezența până în ziua cu pricina, având în vedere problemele de mobilitate cu care s-a confruntat în ultimele câteva luni.

Schimbare radicală în cea mai cunoscută familie cu sânge albastru

Cu toate acestea, avem parte de o premieră în rândul membrilor Familiei Regale, căci steagul Regatului Unit nu va fi arborat pe clădirile guvernamentale în această zi importantă pentru prințul William. Se pare că decizia a fost luată în contextul scandalului în care e implicat prințul Andrew, despre care puteți citi chiar AICI.

Nu rata nici: Prințul Andrew, plin de nervi! Nu vrea să mai audă de Charles și William

Astfel de onoruri au fost retrase pentru toți copiii reginei Elisabeta a II-a, iar modifcare ar fi venit chiar din partea Majestății Sale, potrivit the Sun. Sursele transmis că decizia a fost  luată „să nu se supere Andrew, care este destul de răutăcios în asemenea situații”.

O altă sursă a completat și a transmis: „Se consideră peste tot că asta s-a întâmplat ca Andrew să nu se mai simtă atât de rușinat”. Rămâne de văzut, însă, cum va decurge evenimentul și ce personaje din cea mai importantă familie a Marii Britanii le vor fi alături prințului William și soției sale, Kate Middleton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net