Prințul Andrew, plin de nervi! Nu vrea să mai audă de Charles și William

Ultima actualizare:

Viața prințului Andrew s-a schimbat radical, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Fratele prințului Charles nu a mai apărut la niciun eveniment public alături de Familia Regală a Marii Britanii, ba chiar i s-a interzis să participe la câteva reuniuni. Cum reacționează ducele de York?

Prințul Charles și fiu său, William, nu și-ar dori ca Andrew, fiul mai mic al reginei Elisabeta a II-a, să revină în lumina reflectoarelor, după scandalul sexual în care a fost implicat. În acest sens, celor doi le este teamă că nu va participa la reuniunea de la Balmoral și în cazul puțin probabil în care o va face, ducele de Cambridge este îngrijorat în privința comentariilor care vor apărea ulterior.

Te-ar putea interesa și:  Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, declarații șocante în mijlocul scandalului sexual

Sursele transmit că ducele de York și-ar fi dorit să participe la Royal Ascot, dar s-a retras plin de nervi, după ce i s-a spus să stea departe de evenimentele publice. Totodată, prințului Andrew nu i s-a permis nici să participe la ceremonia Knights of the Garter, la Castelul Windspr. Regina Elisabeta a II-a a fost de acord ca fiul său să nu participe la Ascot, căci ar fi apărut numeroase reacții negative.

Nu rata nici: Casa Regală, cu ochii pe Prințul Andrew. Charles și William sunt gata să-i pună bețe-n roate

Prințul Andrew, supărat pe fratele Charles și nepotul William

Cu toate acestea, ducele de York își dorește să își refacă viața și face tot posibilul să fie inclus din nou în planurile familiei. O sursă din apropierea sa transmite că Andrew refuză vehement să poarte orice dialog cu fratele său, prințul Charles și nepotul lui, prințul William.

„Andrew este disperat să își reconstruiască viața și își dorește titlurile înapoi. Dar e plin de nervi din cauza lui Charles și William, pentru că interferează cu planurile lui. Nu vrea să discute cu ei. S-au trasat niște limite și asta pune un semn de întrebare asupra întrunirii de la Balmoral, din vara aceasta”, a declarat cineva, pentru The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net