Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, declarații șocante în mijlocul scandalului sexual

Ultima actualizare:

Sarah Ferguson vorbit despre scandalul sexual în care este implicat fostul său soț, prințul Andrew, alături de care are două fete: prințesa Beatrice și prințesa Eugenie. În acest context, autoarea a făcut o serie de declarații neașteptate. Iată ce a spus.

În vârstă de 62 de ani, Sarah Ferguson a fost invitată la Times Radio  și a fost sinceră în ceea ce privește relația cu ducele de York, care a încercat să se ferească de lumina reflectoarelor, în urma scandalului sexual în care a fost implicat. În cursul zilei de luni, prințul Andrew a lipsit de la una dintre cele mai vechi tradiții din Regatul Unit.

Te-ar putea interesa și:  Casa Regală, cu ochii pe Prințul Andrew. Charles și William sunt gata să-i pună bețe-n roate

Potrivit surselor din palatul Buckingham, această decizie a fost luată „de familie”: pare-se că ducele de York a fost silit să se retragă în ultimul moment. Câteva zile mai târziu, soția sa a fost întrebată ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi, s-ar mai mărita sau nu cu fiul reginei Elisabeta a II-a. Răspunsul autoarei, însă, a surprins pe toată lumea.

Cum comentează Sarah Ferguson acuzațiile care i se aduc fostului soț, prințul Andrew

„Oh, da (n.r. – s-ar mai mărita cu el). E un om foarte bun și drăguț. A fost o zi excepțională, 23 iulie 1986. A fost chiar extraordinar. Cred că am o viață minunată. Cred că am fost foarte norocoasă. Iar acum doar îmi încep viața, din nou. Și cred că e foarte tare să pot să spun asta.

El înțelege arta comunicării cu mine, are încredere. Noi chiar comunicăm, cu multă compasiune. O să fiu alături de el. E o prietenie incredibile, nu doar co-parenting. E doar real. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că fetele îl au. El e foarte serios, <așa se fac lucrurile>, viața lui e foarte regală, iar apoi au parte și de râul care curge lin, care sunt eu”, a declarat Sarah Ferguson.

Nu rata nici: Scandal la Casa Regală! Victima prințului Andrew, acuzată de abuz și hărțuire

Prințul Andrew a renunțat la atribuțiile regale în anul 2019, în urma unui interviu dezastruos despre legăturile sale cu Jeffre Epstein, un cunoscut agresor sexual. De atunci, au apărut detalii potrivit cărora și el se află în postura agresorului, poveste despre care poți citi mai multe AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net