Modalitatea prin care prințul Andrew vrea să scape de acuzațiile de viol

Prințul Andrew încearcă să scape de procesul în care este acuzat de viol și agresiuni sexuale prin cel puțin patru aspecte tehnice. Avocatul său Andrew Brettler, s-a dezlănțuit în timpul audierii acuzatoarei ducelui, Virginia Roberts Giuffre.

Prințul Andrew susține în continuare că este nevinovat Foto: Getty Images
Prințul Andrew susține în continuare că este nevinovat Foto: Getty Images

Însă avocatul Brettler a fost întâmpinat cu scepticism aproape la fiecare pas în timp ce își aducea argumentele. Judecătorul Lewis Kaplan i-a spus la un moment dat: «Nu este un câine care va fi vânat aici».

Avocatul prințului Andrew a susținut că un nou acord secret din 2009, în valoare de de 371.000 de lire sterline, încheiat între Virginia Roberts Giuffre și finanțatorul Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în urmă cu trei ani, în l-a eliberat pe regal de orice acțiune în justiție.

Acesta a spus că înțelegerea a dus la un proces similar din partea acuzatoarei prințului Andrew să fie demis, scrie The Sun.

Prințul Andrew susține că este nevinovat

Judecătorul Kaplan a spus marți seară, 4 ianuarie, că se va pronunța cu privire la viitorul procesului «destul de curând».

Echipa lui Andrew a fost stimulată de publicarea luni, 3 ianuarie, a înțelegerii dintre Giuffre și Epstein, eliberând „alți potențiali inculpați” de acțiunea în justiție.

Brettler susține că Giuffre a mințit în acuzațiile sale contra membrului familiei regale.

Virginia Roberts Giuffre l-a dat în judecată pe prințul Andrew, în vârstă de 61 de ani, anul trecut, acuzând că el a agresat-o sexual de trei ori, în timp ce ea avea doar 17 ani. Agresiunile sexuale ar fi avut loc în New York, Londra și Caraibe. Prințul Andrew a negat afirmațiile.

Jeffrey Epstein s-a sinucis, iar complicele lui a fost băgat la închisoare recent

Mama a trei copii, femeia în vârstă de 38 de ani, spune că a fost traficată către duce de pedofilul Jeffrey Epstein și complicele lui , Ghislaine Maxwell, în vârstă de 60 de ani, care a fost condamnată săptămâna trecută pentru că a ajutat rețeaua de abuz al fostului ei iubit.

Judecătorul, vorbind cu avocatul prințului Andrew a spus «Știți, cu siguranță, că sunt obligat să accept ca adevărate, acuzațiile de fapt bine invocate ale plângerii. În timpul acestei întâlniri, Epstein, Maxwell și Prințul Andrew au forțat reclamanta, un copil, să întrețină raporturi sexuale cu Prințul Andrew împotriva voinței ei. Trebuie să asum că această acuzație este adevărată.»

Brettler a spus instanței: « „Potențialul pârât” este cineva care poate fi numit ca pârât în ​​proces, dar nu a fost. Cred că este incontestabil că prințul Andrew ar fi putut fi dat în judecată în acțiunea din 2009 din Florida. El n-a fost.»

Dar judecătorul Kaplan a părut să nu fie de acord cu interpretarea „potențialului” și a spus: «Este un cuvânt pe care nici tu, nici eu nu-l putem defini deloc.»

Avocatul prințului Andrew, care a devenit mai animat pe măsură ce audierea a progresat, a mai susținut că acordul din 2009 l-a protejat pe avocatul Alan Dershowitz de acuzații similare aduse de Giuffre. Brettler a încercat, de asemenea, să descrie acuzațiile doamnei Giuffre ca fiind vagi, spunând: «Aș dori să ne spună măcar o lună. M-aș mulțumi chiar și cu un an. Nu avem nici măcar o dată, o oră, o locație și chiar un apartament. În concluzie, ea nu pretinde ce a fost acest abuz.»

Brettler a susținut că fostul guvernator al New York-ului, Andrew Cuomo, a acționat în mod neconstituțional, prelungind termenul limită pentru Legea pentru victimele copiilor până în august 2020. Giuffre și-a putut intenta procesul cu cinci zile înainte de expirarea termenului.

Rezumând moțiunea sa, Brettler a adăugat: «Prințul Andrew nu ar trebui să fie târât în ​​această instanță, la 20 de ani după. Giuffre a acordat o mulțime de interviuri în toată lumea, apoi a intentat acest proces. Este nedrept, ar trebui respins.»

Experții juridici au indicat că judecătorul va lăsa procesul Virginiei Giuffre să continue.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net