Prințul Andrew, dezvăluiri incendiare în apărarea sa. Ce document a scos la iveală

Ultima actualizare:

Prințul Andrew luptă cu toate armele pentru a-și demonstra nevinovăția în procesul în care este acuzat de viol. El a făcut  dezvăluiri incendiare în apărarea sa și a dat publicității un document ar ar putea să-l salveze. 

Prințul Andrew este acuzat de viol foto: AFP
Prințul Andrew este acuzat de viol foto: AFP

Este vorba despre o înțelegere legală între Virginia Giuffre și Jeffrey Epstein, fostul investitor american condamnat pentru abuzuri sexuale. În document se precizează că femeia a primit jumătate de milion de dolari cu condiția să nu dea vreodată în judecată pe nimeni dintre apropiații lui Epstein. 

Dezvăluirea vine în procesul intentat de Virginia Giuffre împotriva Prințului Andrew, acțiune în instanță depusă pe 9 august la o instanță federală din Manhattan.Giuffre l-a acuzat de multă vreme pe Epstein și pe fosta sa iubită Ghislaine Maxwell – condamnată pentru trafic de persoane în scop sexual – că au forțat-o să facă sex cu membrul familiei regale britanice când aceasta avea 17 ani. Prințul își susține însă cu vehemență nevinovăția.

Avocații acestuia susțin că înțelegerea conține prevederi care o împiedică pe Giuffre să intenteze vreo acțiune legală împotriva asociaților lui  Epstein.

Epstein s-a sinucis în închisoare

„Acest document demonstrează că, în schimbul a 500.000 de dolari...ea a fost de acord că nu va da în judecată pe niciuna dintre persoane, și asta include pe oricine a acuzat sau ar putea acuza, inclusiv (membrii ai comunității academice) și regalitatea”, a spus Alan Dershowitz, unul dintre avocații prințului, 

Pe 29 decembrie 2021, un tribunal federal din Manhattan a găsit-o pe Maxwell, fiica magnatului de presă Robert Maxwell, vinovată de cinci capete de acuzare - inclusiv trafic sexual cu fete de 14 ani. Maxwell, în vârstă de 60 de ani, spune că este nevinovată. Avocaţii ei au anunțat că vor face recurs.

Epstein, care i-a avut printre asociaţi şi pe foştii preşedinţi Donald Trump şi Bill Clinton, a fost arestat în iulie 2019 pentru trafic sexual de adolescente. S-a sinucis însă la aproximativ o lună după arestarea sa într-o închisoare din New York, în timp ce aştepta să fie judecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net