Scandal la Casa Regală! Victima prințului Andrew, acuzată de abuz și hărțuire

Virgina Giuffre, cea care l-a acuzat pe Prințul Andrew de hărțuire și agresiune sexuală, se confruntă cu acuzații similare. Cea care a decis să rupă tăcerea este o altă victimă a afaceristului Jeffrey Epstein. 

Virgina Giuffre, victima prințului Andrew, este acuzată de abuz Sursă: Gettyimages
Virgina Giuffre, victima prințului Andrew, este acuzată de abuz Sursă: Gettyimages

Virgina Giuffre l-a dat în judecată pe Prințul Andrew, după ce l-a acuzat că ar fi agresat-o sexual atunci când avea doar 17 ani. Femeia a reușit să obțină despăgubiri importante din punct de veder financiar de la Prințul Andrew, după ce a ajuns la o înțelegere cu acesta. 

Citește și: Prințul Charles îl va ajuta pe Andrew să plătească despăgubiri victimei sale 

Nu a avut timp să se bucure de victoria pe care a obținut-o împotriva lui Andrew pentru că la suprafața au ieșit niște informații care o pun într-o lumină complet nefavorabilă. Virgina Giuffre este acuzată de Rina Oh de un abuz sexual pe care l-ar fi comis în anul 2001, chiar în casa afaceristului Jefferey Epstein. 

Virginia Giuffre este acuzată de abuz sexual
Virginia Giuffre este acuzată de abuz sexual

Conform declarației sale a fost surprinsă să intre în cameră și să îi găsească pe Epstein și Giuffre stând împreună. Virginia ar fi atins-o fără a avea permisiunea ei și, în ciuda faptului că nu i-au fost reciprocate semnele de tandrețe, Giuffre ar fi continuat, spre spaima și dezgusutul Rinei Oh.

Rina Oh, presupusa victimă a Virginiei Giuffre
Rina Oh, presupusa victimă a Virginiei Giuffre

De altfel, cea care a acuzat-o pe Giuffre de agresiune sexuală a decis să vorbească public despre clipele delicate prin care a trecut și a oferit o declarație pentru New York Post: „Am mers în camera de masaj, iar Giuffre m-a atins fără să îi permit asta. M-a abuzat sexual. Stăteam acolo, speriată, precum o căprioară în lumina farurilor. Nu mă puteam mișca. Eram pur și simplu terifiată".

Vezi și: Prințul Andrew a scos la lumină documente importante pentru a-și demonstra nevinovăția

Rina Oh, presupusa victimă a Virginiei, își caută dreptatea în instanță

Rina Oh a dat-o în judecată pe Virginia și cere despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari. Pe de altă parte, Giuffre neagă acuzațiile care îi sunt aduse și susține că, în realitate, Rina a fost cea care l-a susținut pe Epstein în acțiunile sale reprobabile, deși știa că obișnuiește să ademenească minore pentru a le convinge să întrețină relații de natură sexuală. 

Epstein și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce a fost arestat
Epstein și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce a fost arestat

Prințul Andrew și Jefferey Epstein, miliardarul acuzat de pedofilie, au fost buni prieteni. Cu toate acestea, într-un interviu oferit la scurt timp după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală, Prințul Andrew a dezmințit că ar fi știut despre ocupațiile ilegale ale prietenului său. 

 Jeffrey Epstein a fost inculpat la începutul lui iulie 2019 pentru organizarea, timp de mai mulţi ani, a unei rețele de trafic de minore, cu care el și cei apropiați lui întreţineau relaţii sexuale. Aflat în arest, Jefferey a fost găsit mort în celula sa pe 10 august, iar rezultatele autopsiei au arătat că a fost vorba despre sinucidere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net