Prinţul Charles îi va ajuta pe Andrew să îi plătească victimei sale daunele. Îi va da o sumă fabuloasă

Prinţul Andrew va fi ajutat de fratele lui, Prinţul Charles, să plătească suma care a fost convenită în urma înţelegerii încheiate cu femeia care l-a acuzat de viol, Virginia Giuffre.

image
Prinţul Andrew nu a fost abandonat, la greu, de fratele său, Charles foto: AFP

De┼či Charles p─ârea a fi sup─ârat pe fratele lui mai mic, iat─â c─â Prin┼úul de Wales este un sprijin de n─âdejde pentru Andrew. Charles va fi cel care va da mare parte din cele aproape nou─â milioane de euro pe care trebuie s─â le pl─âteasc─â Andrew victimei sale. O parte din sum─â va fi acoperti─â ┼či de Regina Elisabeta, dovad─â c─â familia nu l-a abandonat pe prin┼ú.

Pentru a pl─âti suma stabilit─â ├«n urma ├«n┼úelegerii dintre Andrew ┼či Virginia Giuffre nu se vor folosi bani publici, noteaz─â mirror.co.uk. Mai mult, Prin┼úul are la dispozi┼úie zece zile pentru a vira banii femeii.

Andrew va da banii înapoi după ce va vinde o vilă din Elveţia

Conform unei surse din preajma familiei regale, a fost luată decizia de a îl împrumuta pe Andrew, iar banii vor fi luaţi din mai multe surse de venit. Prinţul a plăti înapoi datoria pe care o va avea faţă de Charles, după ce va primi banii pe vila din Elveţia pe care vrea să o vândă.

ÔÇťS-a decis s─â fie luat pu┼úin de aici, pu┼úin de acolo. De ├«ndat─â de Andrew va primi banii din v├ónzarea vilei, el va restitui banii fratelui s─âu ┼či oricui mai ajut─â cu plata sumei. Dar banii pentru Virginia trebuie trimi┼či la timp, nu se poate baza pe v├ónzarea vilei, curtea nu este de acordÔÇŁ, a declarat sursa.

├Än plus, Andrew nu are nicio alt─â surs─â de venit ┼či nu poate apela la un ├«mprumut bancar.

ÔÇťAndrew nu are niciun venit ┼či niciun ban pentru a face un ├«mprumut la banc─â, a┼ča c─â familia lui e singura modalitate de a face rost de suma pentru VirginiaÔÇŁ, a mai spus sursa.

Andrew se bazeaz─â pe v├ónzarea unui impozante vile din Verbier, Elve┼úia, dar acest lucru ar putea dura chiar ┼či dou─â luni.

Prinţul Andrew a recunoscut asoscierea cu pedofilul Jeffrey Epstein

În februarie, Prinţul Andrew a ajuns la o înţelegere cu Virginia Giuffre, care l-a acuzat că a violat-o pe când aceasta avea doar 17 ani, în 2001. Pentru a evit să ajungă la proces, fiul Reginei Elisabeta a II-a a fost de acord să îi dea femeii aproape nouă milioane de euro.

├Än urma scandalului, Andrew a r─âmas f─âr─â titlurile regale. ├Än declara┼úia data dup─â ├«ncheierea ├«n┼úelegerii, prin┼úul a promis c─â va face o dona┼úie substantial pentru o organiza┼úie dedicate victimelor abuzurilor ┼či a spus c─â regret─â ┬áasocierea cu Jeffrey Epstein ┼či Ghislaine Maxwell, acuza┼úi c─â au traficat-o pe Giuffre.

Virgina Giuffre avea 17 ani când a fost abuzată

Virginia Giuffre l-a acuzat, ini┼úial, pe Andrew ├«n 2011, de viol. La acel moment, ├«n 2001, Giuffre avea 17 ani, iar Andrew 41. Femeia a povestit c─â Maxwell ┼či Epstein au obligat-o s─â se culce cu prin┼úul.

├Äntr-un interviu ├«n 2019, Andrew a negat acuza┼úiile ┼či a spus c─â nu o ┼úine minte pe Giuffre.┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram.┬á┬á

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg