Prinţul Charles îi va ajuta pe Andrew să îi plătească victimei sale daunele. Îi va da o sumă fabuloasă

Prinţul Andrew va fi ajutat de fratele lui, Prinţul Charles, să plătească suma care a fost convenită în urma înţelegerii încheiate cu femeia care l-a acuzat de viol, Virginia Giuffre.

Prinţul Andrew nu a fost abandonat, la greu, de fratele său, Charles foto: AFP
Prinţul Andrew nu a fost abandonat, la greu, de fratele său, Charles foto: AFP

Deşi Charles părea a fi supărat pe fratele lui mai mic, iată că Prinţul de Wales este un sprijin de nădejde pentru Andrew. Charles va fi cel care va da mare parte din cele aproape nouă milioane de euro pe care trebuie să le plătească Andrew victimei sale. O parte din sumă va fi acopertiă şi de Regina Elisabeta, dovadă că familia nu l-a abandonat pe prinţ.

Pentru a plăti suma stabilită în urma înţelegerii dintre Andrew şi Virginia Giuffre nu se vor folosi bani publici, notează mirror.co.uk. Mai mult, Prinţul are la dispoziţie zece zile pentru a vira banii femeii.

Andrew va da banii înapoi după ce va vinde o vilă din Elveţia

Conform unei surse din preajma familiei regale, a fost luată decizia de a îl împrumuta pe Andrew, iar banii vor fi luaţi din mai multe surse de venit. Prinţul a plăti înapoi datoria pe care o va avea faţă de Charles, după ce va primi banii pe vila din Elveţia pe care vrea să o vândă.

“S-a decis să fie luat puţin de aici, puţin de acolo. De îndată de Andrew va primi banii din vânzarea vilei, el va restitui banii fratelui său şi oricui mai ajută cu plata sumei. Dar banii pentru Virginia trebuie trimişi la timp, nu se poate baza pe vânzarea vilei, curtea nu este de acord”, a declarat sursa.

În plus, Andrew nu are nicio altă sursă de venit şi nu poate apela la un împrumut bancar.

“Andrew nu are niciun venit şi niciun ban pentru a face un împrumut la bancă, aşa că familia lui e singura modalitate de a face rost de suma pentru Virginia”, a mai spus sursa.

Andrew se bazează pe vânzarea unui impozante vile din Verbier, Elveţia, dar acest lucru ar putea dura chiar şi două luni.

Prinţul Andrew a recunoscut asoscierea cu pedofilul Jeffrey Epstein

În februarie, Prinţul Andrew a ajuns la o înţelegere cu Virginia Giuffre, care l-a acuzat că a violat-o pe când aceasta avea doar 17 ani, în 2001. Pentru a evit să ajungă la proces, fiul Reginei Elisabeta a II-a a fost de acord să îi dea femeii aproape nouă milioane de euro.

În urma scandalului, Andrew a rămas fără titlurile regale. În declaraţia data după încheierea înţelegerii, prinţul a promis că va face o donaţie substantial pentru o organizaţie dedicate victimelor abuzurilor şi a spus că regretă  asocierea cu Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell, acuzaţi că au traficat-o pe Giuffre.

Virgina Giuffre avea 17 ani când a fost abuzată

Virginia Giuffre l-a acuzat, iniţial, pe Andrew în 2011, de viol. La acel moment, în 2001, Giuffre avea 17 ani, iar Andrew 41. Femeia a povestit că Maxwell şi Epstein au obligat-o să se culce cu prinţul.

Într-un interviu în 2019, Andrew a negat acuzaţiile şi a spus că nu o ţine minte pe Giuffre. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net