Conflict bizar la Casa Regal─â! Prin╚Ťul Charles ╚Öi prin╚Ťul Andrew s-au certat din cauza unei toalete

23 ianuarie 2022

Certurile dintre fra╚Ťi sunt ceva obi╚Önuit, chiar ╚Öi ├«n cadrul Casei Regale a Marii Britanii! Cu mul╚Ťi ani ├«n urm─â, prin╚Ťul Charles ╚Öi fratele s─âu mai mic, prin╚Ťul Andrew, au fost protagoni╚Ötii unui conflict inedit. 

image
Prin╚Ťul Charles ╚Öi prin╚Ťul Andrew nu au o rela╚Ťie foarte apropiat─â Surs─â foto: Gettyimages

Prin╚Ťul Andrew a ├«nceput anul 2021 cu st├óngul. I-au fost retrase toate titlurile militare pe care le de╚Ťinea ╚Öi i s-a interzis s─â se prezinte folosinf formula Alte╚Ťa Regal─â dup─â ce a fost acuzat de agresiune sexual─â. Regina s-a consultat cu prin╚Ťul Charles ╚Öi cu nepotul s─âu, ducele de Cambridge, ├«nainte de a lua aceast─â decizie radical─â.

Rela╚Ťia dintre prin╚Ťul Charles ╚Öi prin╚Ťul Andrew nu a fost niciodat─â una extraordinar de apropiat─â ╚Öi, de-a lungul timpului au avut mai multe conflicte iscate din cauza unor lucruri mai mult sau mai pu╚Ťin importante. Amuzant─â este ├«ns─â o ├«nt├ómplare care a avut loc ├«n anul 1999, ├«n preajma Cr─âciunului, la re╚Öedin╚Ťa de la Sandringham. 

Cearta bizar─â dintre prin╚Ťul Charles ╚Öi prin╚Ťul Andrew

Cearta a avut loc ├«n perioada Cr─âciunului 1999, la Sandringham, ├«n nord-estul Londrei, c├ónd fratele mai mic Andrew, pe atunci ├«n v├órst─â de 39 de ani, a refuzat s─â-╚Öi scoat─â articolele de toalet─â dintr-o baie destinat─â prin╚Ťului Charles, 51 de ani.

ÔÇ×Ni s-a spus s─â nu mi╚Öc─âm nimic ╚Öi s─â nu atingem nimic ├«n acea baie pentru c─â era o ÔÇ×situa╚Ťie ├«n curs de remediereÔÇŁÔÇŁ, a declarat Janette McGowan, pe atunci femeie de serviciu la Palatul Buckingham, care a c─âl─âtorit cu familia regal─â.

stanga
dreapta
printul charles jpg
printul charles si daniel craig   gettyimages 1343627648 jpg jpeg
printesa diana printul charles jpeg
noaptea nuntii printesa diana si printul charles 2 jpeg
regina elisabeta printul andrew png
printul andrew jpg
printul andrew duce york jpg
printul andrew jpg
printul andrew jpg
printul andrew png
printul andrew rusine regala jpg
printul andrew jpg

ÔÇ×C├ónd membrii familiei regale c─âl─âtoresc la Sandringham, fiec─âruia le sunt alocate camere ╚Öi o baie. Dar prin╚Ťul Andrew a luat baia care i-a fost alocat─â prin╚Ťului de Wales ╚Öi nu s-a clintit. A refuzat s─â-╚Öi ia lucrurile din ea. S-a transformat ├«ntr-o confruntare bizar─â. A fost nevoie de regin─â pentru a dezamorsa situa╚Ťia", a relatat McGowan.

"De fapt, a trebuit s─â vorbeasc─â cu Andrew ╚Öi s─â-i spun─â c─â trebuie s─â foloseasc─â cealalt─â baie ╚Öi abia atunci Andrew a renun╚Ťat s─â se mai certe cu Charles. Pe atunci avea aproape 40 de ani. A fost un comportament foarte ciudat pentru cineva de acea v├órst─â", a continuat McGowan, conform New York Post.

Prin╚Ťul Andrew are o adev─ârat─â istorie de izbunciri cel pu╚Ťin bizare. Un alt angajat al Casei Regale a raportat recent c─â ducele de York ÔÇ×╚Ťip─â ╚Öi face o adev─ârat─â scen─âÔÇŁ dac─â cineva i-ar muta ursule╚Ťii de plu╚Ö pe care ├«i ╚Ťine ├«n domritorul s─âu de la Palatul Buckingham. 

Prin╚Ťul Andrew a r─âmas f─âr─â titlurile militare

Andrew Mountbatten-Windsor este judecat ├«n SUA ├«ntr-un proces ├«n care este acuzat de agresiune sexual─â. Prin╚Ťul este acuzat de Virginia Giuffre c─â a agresat-o sexual pe vremea c├ónd aceasta avea 17 ani. Andrew ├«╚Öi sus╚Ťine nevinov─â╚Ťia, ├«ns─â membrii Casei Regale au luat o decizie drastic─â: aceea de a-i retrage toate titlurile militare ╚Öi de a-i  interzice s─â mai foloseasc─â formula Alte╚Ťa Sa Regal─â atunci c├ónd se prezint─â.   

   Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg