Conflict bizar la Casa Regală! Prințul Charles și prințul Andrew s-au certat din cauza unei toalete

Ultima actualizare:

Certurile dintre frați sunt ceva obișnuit, chiar și în cadrul Casei Regale a Marii Britanii! Cu mulți ani în urmă, prințul Charles și fratele său mai mic, prințul Andrew, au fost protagoniștii unui conflict inedit. 

Prințul Charles și prințul Andrew nu au o relație foarte apropiată Sursă foto: Gettyimages
Prințul Charles și prințul Andrew nu au o relație foarte apropiată Sursă foto: Gettyimages

Prințul Andrew a început anul 2021 cu stângul. I-au fost retrase toate titlurile militare pe care le deținea și i s-a interzis să se prezinte folosinf formula Alteța Regală după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Regina s-a consultat cu prințul Charles și cu nepotul său, ducele de Cambridge, înainte de a lua această decizie radicală.

Relația dintre prințul Charles și prințul Andrew nu a fost niciodată una extraordinar de apropiată și, de-a lungul timpului au avut mai multe conflicte iscate din cauza unor lucruri mai mult sau mai puțin importante. Amuzantă este însă o întâmplare care a avut loc în anul 1999, în preajma Crăciunului, la reședința de la Sandringham. 

Cearta bizară dintre prințul Charles și prințul Andrew

Cearta a avut loc în perioada Crăciunului 1999, la Sandringham, în nord-estul Londrei, când fratele mai mic Andrew, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a refuzat să-și scoată articolele de toaletă dintr-o baie destinată prințului Charles, 51 de ani.

Ni s-a spus să nu mișcăm nimic și să nu atingem nimic în acea baie pentru că era o „situație în curs de remediere””, a declarat Janette McGowan, pe atunci femeie de serviciu la Palatul Buckingham, care a călătorit cu familia regală.

Când membrii familiei regale călătoresc la Sandringham, fiecăruia le sunt alocate camere și o baie. Dar prințul Andrew a luat baia care i-a fost alocată prințului de Wales și nu s-a clintit. A refuzat să-și ia lucrurile din ea. S-a transformat într-o confruntare bizară. A fost nevoie de regină pentru a dezamorsa situația", a relatat McGowan.

"De fapt, a trebuit să vorbească cu Andrew și să-i spună că trebuie să folosească cealaltă baie și abia atunci Andrew a renunțat să se mai certe cu Charles. Pe atunci avea aproape 40 de ani. A fost un comportament foarte ciudat pentru cineva de acea vârstă", a continuat McGowan, conform New York Post.

Prințul Andrew are o adevărată istorie de izbunciri cel puțin bizare. Un alt angajat al Casei Regale a raportat recent că ducele de York „țipă și face o adevărată scenă” dacă cineva i-ar muta ursuleții de pluș pe care îi ține în domritorul său de la Palatul Buckingham. 

Prințul Andrew a rămas fără titlurile militare

Andrew Mountbatten-Windsor este judecat în SUA într-un proces în care este acuzat de agresiune sexuală. Prințul este acuzat de Virginia Giuffre că a agresat-o sexual pe vremea când aceasta avea 17 ani. Andrew își susține nevinovăția, însă membrii Casei Regale au luat o decizie drastică: aceea de a-i retrage toate titlurile militare și de a-i  interzice să mai folosească formula Alteța Sa Regală atunci când se prezintă.   

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net