Prințul Andrew își vinde vila din Elveția! Regina nu îi mai dă bani

Se pare că prințul Andrew încearcă să-și vândă cabana elvețiană de 17 milioane de lire sterline (aproximativ 20 de milioane de euro), deoarece Regina nu vrea să îi dea bani pentru cheltuielile tot mai mari, în lupta sa juridică. Acesta a fost acuzat de viol de către Virginia Giuffre.

Regina nu îl mai susține financiar pe prințul Andrew Foto: Getty Images
Regina nu îl mai susține financiar pe prințul Andrew Foto: Getty Images

Ducele de York, în vârstă de 61 de ani, așteaptă ca un judecător să decidă dacă procesul civil al Virginiei Roberts Giuffre va fi abandonat sau nu.

Dacă bătălia legală va merge înainte, prințul Andrew va fi judecat civil, la New York, pentru acuzațiile că a abuzat-o sexual pe Victoria Giuffre de trei ori în 2001, când ea avea doar 17 ani.

Prințul Andrew are nevoie urgentă de bani

Prințul Andrew a negat toate acuzațiile făcute împotriva lui. Surse apropiate de familia regală a Marii Britanii susțin că prințul Andrew ar putea soluționa procesul în afara instanței, dacă acesta va merge în judecată, avocații săi păstrând opțiunea de soluționare „pe masă” din cauza impactului negativ pe care un proces l-ar putea avea asupra altor membri ai familiei regale.

Dar, în plin proces și scandal public, oameni din interior au dezvăluit că regina „nu va ajuta” la nici un alt acord financiar, în procesul ducelui de York..

Prințul Andrew încearcă acum să vândă cabana din Elveția, evaluată la 17 milioane de lire sterline, pe care o deține împreună cu fosta soție Sarah Ferguson din 2014, pentru a acoperi facturile, relatează The Sun

O sursă a declarat «Prințul Andrew suportă el însuși toate costurile, așa că trebuie să strângă numerar rapid pentru a plăti facturile care cresc pe zi ce trece».

Prințul Andrew încearcă să închidă „urgent” vânzarea Cabanei Helora, care are șapte dormitoare. Vila este situată în stațiunea de schi Verbier..

Echipa ducelui așteaptă ca un judecător să decidă dacă procesul civil al Virginiei Giuffre va continua. Avocații susțin că o înțelegere secretă din 2009 pe care a încheiat-o cu pedofilul miliardar Jeffrey Epstein îl scutește pe Andrew de acțiuni în justiție.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net