Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton. Costă o sumă modică și se găsește peste tot

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton este cunoscută pentru ținutele impecabile. Ducesa de Cambridge a oferit mereu lecții de eleganță și rafinament. Fiecare apariție a fost una strălucitoare, deseori alegând rochii superbe, dresuri și tocuri. 

Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton

În vârstă de 40 de ani, Kate se pare că folosește un mic truc pentru a se asigura că picioarele ei nu alunecă niciodată din încălțăminte, iar dresul rămâne într-o poziție perfectă, scriu cei de la The Sun.

Citește și: Kate Middleton, un ultim omagiu adus reginei, în ziua înmormântării! Cum a accesorizat celebrul colier de perle al suveranei cu ținuta

Fanii cu ochi de vultur au observat că, în mai multe ipostaze, Prințesa de Wales poartă tălpici, iar acest lucru o ajută la fixarea picioarelor în interiorul pantofilor.

Vezi și: Meghan Markle și Kate Middleton, la cuțite? Gesturile care trădează antipatia dintre ele

Cea mai bună parte? Soluția genial costă foarte puțin. Accesoriile pe care le folosește Kate pentru a avea o ținută impecabilă se găsesc pretutindeni, prețul lor fiind unul modic. Totodată, Kate folosește dresuri speciale John Lewis, care sunt foarte confortabilie, iar materialul permite o mai multă intindere, scrie The sun.

Kate Middlenton va fi nevoită să-și schimbe stilul?

Numele lui Kate Middleton a devenit, de-a lungul anilor, un sinonim al eleganței. Ducesa de Cambridge va trebui, însă, să facă ajustări odată cu noul ei rol în familia regală britanică.

Expertă în regalități și modă, Miranda Holder a explicat că Alteța Sa regală va trebui să fie mult mai sobră, însă nu anostă. De asemenea, nu îi vor mai fi permise accesoriile de păr, ci va trebui să opteze pentru pălăriile impozante, conform Okmagazine.ro.

Recent, Kate Middleton a devenit prima persoană din Familia Regală care folosește titlul de "Prințesă de Wales", de la Prințesa Diana, care a murit în august 1997.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net