Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton. Costă o sumă modică și se găsește peste tot

Kate Middleton este cunoscută pentru ținutele impecabile. Ducesa de Cambridge a oferit mereu lecții de eleganță și rafinament. Fiecare apariție a fost una strălucitoare, deseori alegând rochii superbe, dresuri și tocuri. 

Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton

În vârstă de 40 de ani, Kate se pare că folosește un mic truc pentru a se asigura că picioarele ei nu alunecă niciodată din încălțăminte, iar dresul rămâne într-o poziție perfectă, scriu cei de la The Sun.

Citește și: Kate Middleton, un ultim omagiu adus reginei, în ziua înmormântării! Cum a accesorizat celebrul colier de perle al suveranei cu ținuta

Fanii cu ochi de vultur au observat că, în mai multe ipostaze, Prințesa de Wales poartă tălpici, iar acest lucru o ajută la fixarea picioarelor în interiorul pantofilor.

Vezi și: Meghan Markle și Kate Middleton, la cuțite? Gesturile care trădează antipatia dintre ele

Cea mai bună parte? Soluția genial costă foarte puțin. Accesoriile pe care le folosește Kate pentru a avea o ținută impecabilă se găsesc pretutindeni, prețul lor fiind unul modic. Totodată, Kate folosește dresuri speciale John Lewis, care sunt foarte confortabilie, iar materialul permite o mai multă intindere, scrie The sun.

Kate Middlenton va fi nevoită să-și schimbe stilul?

Numele lui Kate Middleton a devenit, de-a lungul anilor, un sinonim al eleganței. Ducesa de Cambridge va trebui, însă, să facă ajustări odată cu noul ei rol în familia regală britanică.

Expertă în regalități și modă, Miranda Holder a explicat că Alteța Sa regală va trebui să fie mult mai sobră, însă nu anostă. De asemenea, nu îi vor mai fi permise accesoriile de păr, ci va trebui să opteze pentru pălăriile impozante, conform Okmagazine.ro.

Recent, Kate Middleton a devenit prima persoană din Familia Regală care folosește titlul de "Prințesă de Wales", de la Prințesa Diana, care a murit în august 1997.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg