Kate Middleton, un ultim omagiu adus reginei, în ziua înmormântării! Cum a accesorizat celebrul colier de perle al suveranei cu ținuta

Ziua de 19 septembrie este una dureroasă pentru membrii Casei Regală a Marii Britanii. Ei o conduc pe ultimul drum pe Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh pe care l-a avut vreodată Marea Britanie. Kate Middleton a demonstrat, încă o dată, că frumusețea ei este una atmemporală, într-o ținută simplă, dar elegantă. În plus a omagiat-o pe Regina Elisabeta a II-a printr-un detaliu vestimentar. 

image
Kate Middleton a purtat colierul din perle al Reginei Elisabeta a II-a

Nu mai este de mirare pentru nimeni faptul că ducesa de Cornwall, Kate Middleton, știe cum să se îmbrace indiferent de ocazie. La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton a purat o rochie neagră și pantofi stiletto.

Citește și: Bijuteriile în care va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a 

Detaliul care a atras însă atenția tuturor a fost reprezentat de colierul de perle purtat de către ducesă. Acesta a aparținut regretatei suverane. De altfel, este știut faptul că regina obișnuia să-i împrumute duceseși o parte dintre bijuteriile sale. 

Deși suverana Marii Britanii a avut o colecție impresionantă de bijuterii, ea nu este înmormântată cu multe dintre ele, ci doar cu acelea care au o semnificație sentimentală deosebită pentru ea.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi imagini cu Kate Middleton de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a accesând OK!Magazine România 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
Valeri Kuzmin FOTO Inquam
image
image
image
image
sanda ionescu 2 png
ingrijorare
popularitate
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
new amsterdam 2 png
apatie