Kate Middleton, gest emoționant pentru o fetiță. Detaliul care a înduioșat-o pe prințesa de Wales

Kate Midlleton și-a făcut apariția la reședința regală Sandringham, unde o mulțime de britanici au venit pentru a o comemora pe regina Elisabeta a II-a. Printre aceștia se afla și o fetiță, care a adus un omagiu ce ar fi fost cu siguranță pe placul suveranei, așa că prințesa de Wales a făcut un gest emoționant pentru copilă. 

Kate Middleton, acum Prințesa de Wales
Kate Middleton, acum Prințesa de Wales

Kate Middleton, prințesa de Wales, și-a făcut apariția la reședința Sandringham, unde i-a salutat pe britanicii veniți pentru a aduce un omagiu regretatei regine Elisabeta a II-a, prin depunerea unor buchete de flori sau a unor scrisori de «adio», în memoria monarhului care s-a stins din viață la 96 de ani, la data de 8 septembrie 2020, notează The Sun. 

Citește și: Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Printre cei strânși în fața reședinței regale se afla și o fetiță, care a dorit să depună o jucărie de pluș ce reprezenta un cățeluș corgi, cunoscut fiind devotamentul Maiestății Sale pentru dragii ei patrupezi. 

 «A plâns de bucurie că a fost aleasă»

Parcă un nume predestinat, Elizabeth Sulkovska, o fetiță de opt ani, venise alături de colegele de școală și profesori la reședința Sandringham, pentru a oferi un omagiu reginei.

Citește și: Ce moștenire a primit «fiica de suflet» a Reginei Elisabeta a II-a?

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost înduioșată de prezența micuței, așa că a ales-o din mulțime și au mers împreună pentru a depune cățelușul de pluș alături de celelalte buchete de flori, aduse suveranei. 

Nu rata nici: Prințul George a împlinit nouă ani! Fotografie de colecție: «Seamănă leit cu tatăl său»

Gestul prințesei de Wales a umplut de bucurie inima micuței Elizabeth, după cum a povestit și profesorul care îi însoțea pe copii. 

«Elizabeth a fost copleșită, a plâns de bucurie că a fost aleasă. A fost un moment minunat, absolut uimitor.», a menționat acesta.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg