Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Prințul William și Kate Middleton sunt doi părinți fericiți, căci fiul lor cel mare, prințul George, a împlinit nouă ani vinerea trecută. În acest sens, străbunica sa, regina Regatului Unit, nu putea să treacă nepăsătoare peste ocazie și i-a transmis micuțului un mesaj tare simpatic, dar și un cadou inedit!

Prințul William și Prințul George jpg

Prințul George a fost răsfățat de regina Elisabeta a II-a cu ocazia zilei sale de naștere! Ducesa de Cambridge (40 de ani) a continuat tradiția familiei și a postat o imagine cu familia ei, pentru a marca astfel cea de-a noua aniversare a fiului. Fotografia cu pricina îl ilustrează pe prințul George zâmbind ștrengărește. Dacă vreți să o vedeți, dați click AICI.

S-ar putea să îți placă: Ce drăgălaș e! Prințul George, dialog spumos cu ducele de Cambridge, la finala Wimbledon

Regina a împărtășit un mesaj, pe contul său oficial de Twitter, în care le-a mulțumit Gărzilor Irlandeze pentru tratamentul special oferit fiului cel mare al ducilor de Cambridge, transmite Express. Monarhul le-a mulțumit militarilor pentru faptul că i-au cântat „La mulți ani” strănepotului său și a amintit faptul că nepotul său, prințul William, a devenit Colonel în Garda Irlandeză în anul 2011, motiv pentru care a purtat uniforma la nunta sa cu Kate Middleton.

💂‍♀️Thank you to the @IrishGuardsBand for playing Happy Birthday to mark Prince George’s birthday today!The Duke of Cambridge is the Colonel of the @irish_guards. pic.twitter.com/TAV5b0awOu

— The Royal Family (@RoyalFamily) July 22, 2022

Prințul George, răsfățat ca un adevărat viitor rege!

În videoclipul publicat de regină pe rețelele de socializare, Gărzile Irlandeze apar adunate în semicerc și cântă de zor melodia aniversară. Poartă uniforma completă special pentru această ocazie și au organizat un spectacol neașteptat chiar la Palatul Buckingham, reședința reginei din Londra. Postarea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, vizibili bucuroși pentru cadoul special primit de prințul George

Vezi mai mult: Prințul William consideră că mama lui, prințesa Diana, a fost manipulată de jurnalistul BBC Martin Bashir. Ce îl frustrează cel mai tare?

„Ce frumos! La mulți ani prințului George”, „Îmi place atât de mult! La mulți ani”, „Ce tare mi se pare să îți cânte Gărzile Irlandeze la ziua ta”, „Un cadou atât de frumos și bine gândit, sunt sigut că prințului George i-a plăcut”, sunt doat câteva dintre comentariile internauților.

🎂 Wishing a very Happy 9th Birthday to Prince George! pic.twitter.com/RenASYiAsU

— The Royal Family (@RoyalFamily) July 22, 2022

Astfel, a fost o săptămână importantă pentru prințul George, care a fost sărbătorit de majoritatea membrilor familiei! Aceștia au au apelat la rețelele sociale pentru a împărtăși mesaje speciale și fotografii cu ocazia aniversării viitorului rege – și o fotografie în special a provocat numeroase comentarii. A fost distribuită pe contul oficial al Familiei Regali, multe persoane subliniind că George are acum aceeași înălțime ca... străbunica lui, regina Angliei!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net