Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Prințul William și Kate Middleton sunt doi părinți fericiți, căci fiul lor cel mare, prințul George, a împlinit nouă ani vinerea trecută. În acest sens, străbunica sa, regina Regatului Unit, nu putea să treacă nepăsătoare peste ocazie și i-a transmis micuțului un mesaj tare simpatic, dar și un cadou inedit!

Prințul William și Prințul George jpg

Prințul George a fost răsfățat de regina Elisabeta a II-a cu ocazia zilei sale de naștere! Ducesa de Cambridge (40 de ani) a continuat tradiția familiei și a postat o imagine cu familia ei, pentru a marca astfel cea de-a noua aniversare a fiului. Fotografia cu pricina îl ilustrează pe prințul George zâmbind ștrengărește. Dacă vreți să o vedeți, dați click AICI.

S-ar putea să îți placă: Ce drăgălaș e! Prințul George, dialog spumos cu ducele de Cambridge, la finala Wimbledon

Regina a împărtășit un mesaj, pe contul său oficial de Twitter, în care le-a mulțumit Gărzilor Irlandeze pentru tratamentul special oferit fiului cel mare al ducilor de Cambridge, transmite Express. Monarhul le-a mulțumit militarilor pentru faptul că i-au cântat „La mulți ani” strănepotului său și a amintit faptul că nepotul său, prințul William, a devenit Colonel în Garda Irlandeză în anul 2011, motiv pentru care a purtat uniforma la nunta sa cu Kate Middleton.

💂‍♀️Thank you to the @IrishGuardsBand for playing Happy Birthday to mark Prince George’s birthday today!

The Duke of Cambridge is the Colonel of the @irish_guards.

pic.twitter.com/TAV5b0awOu

— The Royal Family (@RoyalFamily) July 22, 2022

Prințul George, răsfățat ca un adevărat viitor rege!

În videoclipul publicat de regină pe rețelele de socializare, Gărzile Irlandeze apar adunate în semicerc și cântă de zor melodia aniversară. Poartă uniforma completă special pentru această ocazie și au organizat un spectacol neașteptat chiar la Palatul Buckingham, reședința reginei din Londra. Postarea a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, vizibili bucuroși pentru cadoul special primit de prințul George

Vezi mai mult: Prințul William consideră că mama lui, prințesa Diana, a fost manipulată de jurnalistul BBC Martin Bashir. Ce îl frustrează cel mai tare?

„Ce frumos! La mulți ani prințului George”, „Îmi place atât de mult! La mulți ani”, „Ce tare mi se pare să îți cânte Gărzile Irlandeze la ziua ta”, „Un cadou atât de frumos și bine gândit, sunt sigut că prințului George i-a plăcut”, sunt doat câteva dintre comentariile internauților.

🎂 Wishing a very Happy 9th Birthday to Prince George! pic.twitter.com/RenASYiAsU

— The Royal Family (@RoyalFamily) July 22, 2022

Astfel, a fost o săptămână importantă pentru prințul George, care a fost sărbătorit de majoritatea membrilor familiei! Aceștia au au apelat la rețelele sociale pentru a împărtăși mesaje speciale și fotografii cu ocazia aniversării viitorului rege – și o fotografie în special a provocat numeroase comentarii. A fost distribuită pe contul oficial al Familiei Regali, multe persoane subliniind că George are acum aceeași înălțime ca... străbunica lui, regina Angliei!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Zalomir jpg
Acțiune de amploare de tip Blitz pe șoselele din Vâlcea Foto IPJ Vâlcea jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg