Ce drăgălaș e! Prințul George, dialog spumos cu ducele de Cambridge, la finala Wimbledon

Prințul George și părinții săi, prințul William și Kate Middleton, au participat la finala turneului Wimbledon în calitate de spectatori. Micuțul a fost entuziasmat peste măsură pentru că l-a cunoscut pe câștigătorul Novak Djokovic, care a făcut un gest excepțional pentru George.

Cu siguranță prințul George nu va uita prima finală de la Wimbledon la care a participat! Nu numai că a asistat la meciul dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios, unde serbianul a câștigat al șaptelea titlu, dar l-a și cunoscut pe fostul numărul 1 mondial, la scurt timp după ce i-a fost înmânat trofeul.

S-ar putea să ți se pară interesant: Prințul George, debut în tribuna de la Wimbledon! Fiul ducilor de Cambridge a furat toate privirile

Prințul George a stat alături de părinții săi, Ducele și Ducesa De Cambridge, și a așteptat să îi vină rândul pentru a-i strânge mâna campionului Djokovic, după victoria sa cu caracter istoric. Asul tenisului l-a întrebat pe prințul în vârstă de opt ani cum i s-a părut primul meci la care a asistat, la Wimbledon, iar micuțul a răspuns „superb”.

Novak Djokovic i-a cedat trofeul prințului George, dar doar pentru câteva secunde

Mai mult, Novak Djokovic l-a întrebat apoi pe prințul George dacă vrea să atingă celebrul trofeu de la Wimbledon, iar micuțul a întins mâinile. Îngrijorat din cauza faputului că fiul său ar putea să îl scape, prințul William l-a avertizat pe George și i-a spus să aibă grijă. Din fericire, George a ascultat sfatul tatălui și după câteva secunde i-a spus lui Kate că este „prea greu”.

prince george wimbledon 2 jpg

Ți-am pregătit și: Prințul George a atras toate privirile în tribuna unui teren de rugby! Imagini adorabile cu fiul cel mare al ducilor de Cambridge

Înainte de acest moment pe care fotografii l-au surprins din plin, George și prințul William au avut un dialog extrem de simpatic. După cum bine știm, cetățenii Regatului Unit se confruntă cu temperaturi uriașe, iar canicula a fost greu de suportat la Wimbledon. Ducii de Cambridge au purtat costume, iar micul George i-a spus prințului William că este „prea cald”, când a fost întrebat dacă se simte bine.

Apoi, Kate Middleton l-a îmbrățișat și i-a transmis că vor sta la umbră, pe parcursul meciului, lucru care s-a și întâmplat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net