Prințul George, debut în tribuna de la Wimbledon! Fiul ducilor de Cambridge a furat toate privirile

Debut la Wimbledon pentru prințul George, cel mai mare dintre copiii ducilor de Cambridge. Moștenitorul tronului Marii Britanii a vizionat finala dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios, desfășurată duminică, 10 iulie. George a fost însoțit de către părinții săi și s-a bucurat nespus de faptul că preferatul său a fost marele câștigător al turneului. 

Prinuțul George a privit cu atenție meciul Sursă foto: Gettyimages
Prinuțul George a privit cu atenție meciul Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton a participat la finala feminină de la Wimbledon, în care Elena Rybakina s-a impus în fața lui Ons Jabeur și a câștigat primul său titlu de Grand Slam din carieră.

Duminică, 11 iulie, ducesa a revenit în tribună pentru a viziona finala masculină, dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios. De data această nu a venit singură, ci însoțită de prințul William și cel mai mare dintre copiii, prințul George. 

Citește și: Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! 

Aflat pentru prima dată în tribuna oficială de la Wimbledon, prințul George s-a bucurat din plin de atenția primită din partea fotoreporterilor prezenți la eveniment și a privit fascinat cum preferatul său, Djokovic se impune în fața lui Nick Kyrgios. George a purtat o ținută foarte elegantă și a schimbat impresii cu părinții pe durata meciului. 

Kate Middleton a purtat o rochie scumpă 

Așa cum era de așteptat, Kate Middleton a reușit să facă, din nou, o impresie pozitivă în ceea ce privește alegerea vestimentară.

Dacă pentru finala feminină a ales să poarte o rochie galben-aprins, în valoare de 900 de lire sterline, la meciul de duminică, ducesa a purtat o rochie semnată Alessandra Rich, cu buline, în valoare de aproape 1.400 de lire sterline, adică puțin peste 8.000 de lei!

Vezi și: Prințul George a atras toată atenția în tribuna unui meci de rugby

Finala masculină de la Wimbledon, umbrită de un eveniment neplăcut

Și de această dată, Kate Middleton a fost cea care a înmânat trofeul câștigătorului finalei. Ducesa de Cambridge a zâmbit larg în timp ce i-a oferit cupa lui Djokovic și a schimbat câteva vorbe cu cel desemnat campionul turneului.

Finala de la Wimbledon nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Nick Kyrgios a suferit o adevărată cădere nervoasă și a solicitat arbitrilor să înlăture din public o femeie despre care susținea că se află în stare de ebrietate și îi distrage atenția făcând comentarii nepotrivite. Femeia a fost eliminată din public, însă i s-a permis din nou accesul, după doar 15 minute, spre nemulțumirea tensimenului, relatează Daily Mail. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net