Prințul William consideră că mama lui, prințesa Diana, a fost manipulată de jurnalistul BBC Martin Bashir. Ce îl frustrează cel mai tare?

Prințesa Diana a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia sa cu prințul Charles în cadrul unui interviu difuzat la BBC. Prințul William blamează jurnalistul care a moderat discuția și spune că ar fi mințit. Iată despre ce este vorba.

printesa diana printul william jpg

Ducele de Cambridge ar fi „frustrat” și încă se simte „rănit și îndurerat” din cauza interviului oferit de prințesa Diana lui Martin Bashir. Atunci, ea a declarat, despre mariajul cu prințul Charles, că „am fost trei în această căsnicie”. Potrivit celor mai recente informații, pentru a ajunge la masă cu prințesa, jurnalistul ar fi falsificat extrase de cont.

S-ar putea să te mai intereseze și: William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani VIDEO

 Prințul William „crede că Diana nu ar fi fost niciodată de acord cu un interviu dacă nu ar fi fost manipulată de Martin Bashir” și este „frustrat” de eșecul BBC de a discuta despre „povestea falsă” care a luat naștere în urma interviului. Interviul a provocat valuri la nivel global, după ce Diana ar fi mărturisit că este înșelată de Charles, tatăl lui William și Harry.

Totodată, informațiile apărute pe BBC și care au fost văzute de 23 de milioane de oameni ar fi jucat un rol importat în divorțul ei de prințul Charles, care a avut loc în anul 1996- cu doar un an înainte de accidentul fatal în care prințesa Diana a fost implicată în Tunnel de l'Alma din Paris. The Sunday Times relevă faptul că William consideră cu tărie că BBC nu a încercat să-și răscumpere greșelile și să abordeze „povestea falsă” construită de Bashir.

Prințesa Diana, păcălită de un jurnalist britanic? William așa crede!

Bashir i-ar fi arătat lui Earl Spencer, fratele prințesei, extrase de cont falsificate, pentru a ajunge la ea. Documentele sugerau că fostul șef al securității lui Earl primea bni de la un tabloid și de la serviciile de securitate pentru a-i spiona pe el și pe sora lui. Apoi, Bashir ar fi păcălit-o pe Diana și a încercat chiar să creeze un scandal în sânul familiei regale. Jurnalistul i-ar fi spus prințesei că soțul ei avea o aventură cu dădaca regală de atunci, Tiggy Legge-Bourke, care ar fi rămas însărcinată cu el și obligată apoi să avorteze.

Nu rata nici: Presupusul tată al Prințului Harry, instructorul de călărie al Prințesei Diana

Săptămâna aceasta, BBC a plătit în jur de 200.000 de lire sterline doamnei Legge-Bourke pentru calomniile „șocante” făcute împotriva ei de Bashir, ca parte a campaniei sale de a-și asigura interviul cu prințesa Diana, acum discreditat. De asemenea, televiziunea a emis o serie de scuze, directorul Tim Davie promițând să nu mai difuzeze niciodată emisionea. Avocatul lui Tiggy Legge-Bourke, Louis Prince, a declarat că acuzațiile au cauzat „consecințe personale grave pentru toți cei implicați”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net