Presupusul tată al Prințului Harry, instructorul de călărie al Prințesei Diana

James Lifford Hewitt fusese desemnat ca instructor de călărie al Prințesei Diana, la jumătatea anilor 80, însă cei doi au dus lucrurile mai departe. Detaliile picante nu au scăpat presei, însă confirmarea a venit mai târziu.

Prințesa Diana și fostul amant, James Lifford Hewitt
Prințesa Diana și fostul amant, James Lifford Hewitt

Despre James Lifford Hewitt, 64 de ani, presa din Marea Britanie a speculat că ar fi tatăl biologic al Prințului Harry. Discuțiile au pus pe jar Casa Regală, odată cu apariția unei cărți, în 1994 și a unui interviu, în 1995.

Cele două surse au descris aventura amoroasă dintre fostul ofițer de cavalerie James Lifford Hewitt și Prințesa Diana, între 1986 și 1991, când aceasta încă era măritată cu Prințul Charles.

Aventura a durat cinci ani

În cartea „Prințesa îndrăgostită”, publicată în 1994, James Lifford Hewitt i-a mărturisit aventura autoarei Anna Pasternak. Lovitura de grație a fost dată un an mai târziu de însăși regretata Prențesă Diana, în cadrul interviului-documentar „Panorama”, difuzat în 1995 de BBC.

Prințesa a confirmat relația extraconjugală și presa a explodat, alimentând zvonurile că James Lifford Hewitt ar fi putut fi, de fapt, tatăl biologic al Prințului Harry.

La vremea aceea s-a speculat faptul că părul roșcat ar fi moștenit de la acesta, apropiații Casei Regale britanice susținând că ar fi, de fapt, o trăsătură genetică din partea familiei materne, Spencer.

Citește și: Harry şi Meghan, o ultimă şansă de la Regină. Pasul greşit care îi poate costa scump

James Lifford Hewitt a negat vehement probabilitatea ca el să fie tatăl Prințului Harry, argumentând cu faptul că aventura amoroasă a început în 1986, Harry fiind născut în 1984. Nu a fost un detaliu convingător pentru Harry, totuși.

Au existat relatări despre faptul că prințul i-ar fi solicitat lui James Lifford Hewitt un test de ADN. Există posibilitatea ca acestuia să îi fie teamă ca idila să nu fi fost una mai veche, anul 1986 fiind, în mod convenabil, stabilit ca cel de început al aventurii amoroase, tocmai pentru a nu trezi suspiciuni.

Harry și James Lifford Hewitt seamănă

De altfel, nu doar părul roșcat e singura trăsătură comună a celor doi. Atât James Lifford Hewitt, cât și Harry sunt ahtiați după distracție, ambii picând ușor în situații nu tocmai fericite.

Harry a fost fotografiat purtând uniformă nazistă și bine alccolizat, la o petrecere de Halloween. James Lifford Hewitt a fost reținut de Poliție, băut și cu un plic de cocaină în buzunar.

Amândoi sunt ofițeri de armată, în rezervă. Prințesa Diana a decedat în 1997, în urma unui accident rutier violent, ale cărui cauze nu sunt pe deplin elucidate nici în ziua de azi.

Citește și: Prințul Harry se va întoarce în Anglia, pentru a-i ajuta pe William și Kate? Ce spun experții

La comemorarea de 10 ani trecuți de la tragicul eveniment, Harry ar fi solicitat testul ADN, fără să primească vreun răspuns din partea lui James Lifford Hewitt.

Acesta a povestit că după ce a încheiat aventura cu Diana a luat în calcul să se sinucidă. Se pregătea să plece într-o vacanță în Franța, fiind decis să își pună capăt zilelor după ce ajungea acolo. A fost salvat, involuntar, de mama lui, care a insistat să îl însoțească.

În 2003, James Lifford Hewitt a încercat să vândă corespondența privată dintre el și Prințesa Diana pentru 10 milioane de lire sterline. Sarah, Ducesă de York, fosta soție a prințului Andrew a numit gestul o „trădare” și „lipsă de loialitate”.

De la show-uri TV, la grădinărit

James Lifford Hewitt a fost protagonistul mai multor show-uri televizate, fiind unul dintre primii invitați ai show-ului „Top Gear” care a testat o mașină cu preț rezoabil pe un circuit de viteză.

În 2017, James Lifford Hewitt ar fi suferit un infarct și un atac vascular. El și-ar fi revenit și, în 2021, se știa că muncea ca grădinar.

În 2018, alte zvonuri legate de faptul că Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, nu ar fi tatăl biologic al Prințului Harry au zguduit din nou Casa Regală. La scurt timp după ce Harry și Meghan Markle s-au căsătorit religios, a apărut și un al treilea presupus tată!

Potrivit revistei americane National Enquirer, aceste afirmații nu ar fi doar simple zvonuri, jurnaliștii publicației anterior menționate susținând că Charles i-ar fi mărturisit lui Harry că nu sunt înrudiți.

Prințul cu trei tați?

Aceștia au anunțat că au informații referitoare la bărbatul pe care ei îl consideră ca fiind tatăl biologic al Prințului, și anume Mark Dyer, ofițer al armatei britanice, ce a făcut parte din garda regală.

Au existat zvonuri de ani întregi că Charles nu ar fi tatăl biologic al lui Harry, dar nimeni nu se aștepta ca acesta chiar să recunoască(..) Trecutul familiei regale este pavat cu secrete și minciuni, dar aceasta este cea mai mare mușamalizare dintre toate.

Mark Dyer este prieten cu Harry
Mark Dyer este prieten cu Harry

Familia Regală a făcut tot ce i-a stat în putință să convingă pe toată lumea că prințul Charles este tatăl lui Harry, deși cei doi nu seamănă deloc. Adevărul este că Charles nu este tatăl adevărat al lui Harry”, a explicat o sursă, citată de revista anterior menționată.

Fiul lui Dyer, Jasper, a fost cavaler de onoare la nunta dintre Harry și Meghan Markle, organizată la Castelul Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net