Prin╚Ťul Charles nu este tat─âl biologic al Prin╚Ťului Harry? Scandalul din familia regal─â britanic─â

simeon stalpnicul png
Se vehiculeaz─â faptul c─â Prin╚Ťul Charles nu ar fi tat─âl biologic al Prin╚Ťului Harry Foto: Getty

La doar trei s─âpt─âm├óni de la prestigioasa ceremonie religioas─â dintre Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle, familia regal─â britanic─â este din nou ├«n aten╚Ťia tuturor. De data aceasta ├«ns─â, mebrii Casei Regale sunt implica╚Ťi ├«ntr-un scandal ce vizeaz─â paternitatea lui Harry.

S-a tot vehiculat ├«n presa interna╚Ťional─â, de-a lungul timpului, faptul c─â Prin╚Ťul Charles, Mo╚Ötenitorul Coroanei Britanice, nu este tat─âl biologic al Prin╚Ťului Harry. Potrivit revistei americane National Enquirer, aceste afirma╚Ťii nu ar fi doar simple zvonuri, jurnali╚Ötii publica╚Ťiei anterior men╚Ťionate sus╚Ťin├ónd c─â Charles i-ar fi m─ârturisit lui Harry, de cur├ónd, c─â nu sunt ├«nrudi╚Ťi.

Cine este Mark Dyer, presupusul tat─â al Prin╚Ťului Harry

De asemenea, ace╚Ötia au anun╚Ťat c─â au informa╚Ťii referitoare la b─ârbatul pe care ei ├«l consider─â ca fiind tat─âl biologic al Prin╚Ťului, ╚Öi anume Mark Dyer, ofi╚Ťer al armatei britanice, ce a f─âcut parte din garda regal─â. ÔÇ×Au existat zvonuri de ani ├«ntregi c─â Charles nu ar fi tat─âl biologic al lui Harry, dar nimeni nu se a╚Ötepta ca acesta chiar s─â recunoasc─â(..) Trecutul familiei regale este pavat cu secrete ╚Öi minciuni, dar aceasta este cea mai mare mu╚Öamalizare dintre toate. Familia regal─â a f─âcut tot ce i-a stat ├«n putin╚Ť─â s─â conving─â pe toat─â lumea c─â prin╚Ťul Charles este tat─âl lui Harry, de╚Öi cei doi nu seam─ân─â deloc. Adev─ârul este c─â Charles nu este tat─âl adev─ârat al lui HarryÔÇŁ, a explicat o surs─â, citat─â de revista anterior men╚Ťionat─â.

simeon stalpnicul png
Mark Dyer, presupusul tat─â al Prin╚Ťului Harry, la nunta acestuia cu Meghan Markle Foto: Getty

Mark Dyer ╚Öi Prin╚Ťul Harry seam─ân─â foarte mult

Nu este prima dat─â c├ónd ├«n pres─â se scrie despre Mark Dyer, ├«n v├órst─â de 54 de ani, c─â ar fi p─ârintele lui Harry, dat fiind faptul c─â cei doi au o rela╚Ťie foarte apropiat─â, iar ├«ntre cei doi exist─â ╚Öi o mare asem─ânare fizic─â, ambii fiind ro╚Öca╚Ťi. De asemenea, Mark a fost adesea portretizat ca fiind un model ╚Öi un mentor pentru Prin╚Ťul Harry, ├«nc─â de la tragica moarte a mamei acestuia, Prin╚Ťesa Diana. Astfel, acesta a fost denumit de multe ori, ├«n pres─â, ca fiind un ÔÇ×al doilea tat─â al lui HarryÔÇŁ. Fiul lui Dyer, Jasper, ├«n v├órst─â de 6 ani, a fost cavaler de onoare la nunta dintre Harry ╚Öi Meghan Markle, organizat─â recent, ├«n data de 19 mai, la Castelul Windsor.

simeon stalpnicul png
Mark Dyer ╚Öi Harry au o rela╚Ťie apropiat─â ╚Öi seam─ân─â destul de mult, din punct de vedere fizicFoto: Getty

De altfel, se vehiculeaz─â faptul c─â la insisten╚Ťele lui Harry, Mark a fost prima persoan─â care a cunoscut-o pe Meghan, ├«nc─â de la ├«nceputul rela╚Ťiei lor, ├«n 2016. ÔÇ×Harry i-a prezentat-o lui Mark pe Meghan ├«naintea tuturor. Ea i-a ├«mp─ârt─â╚Öit imediat iubirea pe care i-o poart─â lui Harry (..)Nu Charles, ci Mark a fost cel care l-a crescut pe Harry, dup─â moartea prin╚Ťesei DianaÔÇŁ, a mai explicat sursa. Nici cei viza╚Ťi, Prin╚Ťul Charles ╚Öi Prin╚Ťul Harry, nici ceilal╚Ťi mebrii ai Casei Regale Britanice nu au comentat momentan subiectul, aleg├ónd probabil s─â ignore specula╚Ťiile presei.

simeon stalpnicul png
Prin╚Ťul Charles ╚Öi Harry, la v├órsta de un an. ├Än pres─â a fost comentat adesea faptul c─â cei doi nu seam─ân─â mai deloc Foto: Getty
foto front 1 pisica instagram jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
FotoJet jpg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
Delta 1 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg