William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani VIDEO

Ultima actualizare:

Ziua de 1 iulie, este un moment deosebit de emoționant și copleșitor pentru William și Harry, căci mama lor, Prințesa Diana ar fi împlinit azi 61 de ani. «Prințesa Inimilor», așa cum a fost supranumită Diana, a fost omagiată, de cei doi fii ai ei, în cadrul unui eveniment special, organizat în cinstea ei. 

William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani
William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani

William și Harry organizeză în fiecare an o ceremonie prin care păstrează vie amintirea mamei lor. Este vorba de Premiile Diana, un eveniment în care sunt recunoscute meritele copiilor și tinerilor cu vârste între 9 și 25 de ani, ce s-au implicat în acțiuni umanitare sau care, prin faptele lor, au adus o contribuție benefică societății. 

Citește și: Prințesa Diana, mereu în sufletul ducesei de Cambridge. Ținutele prin care i-a adus un omagiu

În acest an, Premiile Diana s-au desfășurat chiar în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 61 de ani. Prințul William și Harry au rămas întru totul devotați cauzei nobile a mamei lor, recunoscută pentru actele sale de caritate, de-a lungul vieții. 

William a împărtășit o scrisoare emoționantă către Prințesa Diana, în timp ce Harry, cu lacrimi în glas a transmis un mesaj dedicat mamei, prin intermediul unui clip video. 

Nu rata nici: Gestul emoționant făcut de Prințul Philip față de William, la înmormântarea Prințesei Diana

„Acesta este un an special și în care sper să acordăm mai mult timp, nu doar vieții pe care a avut-o ci și a modului prin care ea continuă să trăiască prin fiecare dintre noi, inclusiv tinerii care se implică în a face o schimbare în bine. 

Mama mea a insuflat în mine și în noi toți dorința de a ne face auzite glasurile și de a lupta pentru o lume mai bună. Și acum, ca soț și părinte, vocea mamei mele este și mai puternică în viața mea.”,  a mărturisit Harry în clip

Prințul William, scrisoare în memoria mamei sale Prințesa Diana

Prințul William le-a mulțumit tinerilor participanți care onorează prin activitatea lor, impactul pe care l-a avut cea supranumită ,,Prințesa Inimilor".

,,Vă mulțumim pentru compasiune, curaj și determinare absolută. Sunteți personificarea moștenirii mamei mele și știu că ea ar fi atât de mândră de voi toti. Cred că nu există o modalitate mai bună de a-i celebra viața și munca ei decât prin a recunoaște meritele unor oameni incredibili care dedică atât de mult timp și efort pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor."

Prințesa Diana, primul membru al familiei regale implicat în lupta anti-HIV

Prințesa Diana s-a născut la 1 iulie 1961, în Sandringham, Regatul Unit, într-o familie de nobili britanici, iar la vârsta de 20 de ani s-a căsătorit cu Prințul de Wales. Diana urma să aibă un impact copleșitor asupra monarhiei britanice, dărâmând bariera de secole dintre aristocrația britanică și oamenii de rând.

Vezi și: O imagine nemaivăzută cu Lady Diana va fi expusă într-o expoziție. Cum arăta «Prințesa inimilor» prin lentila forografului regal

Prințesa de Wales a fost primul membru al familiei regale britanice care, în 1980, s-a implicat în lupta anti-HIV și a vizitat pacienții ce sufereau de una dintre cele mai teribile maladii ale epocii moderne. 

Diana a vorbit public despre aventurile extraconjugale ale Prințului Charles

În cadrul unui interviu din 1995, Diana a vorbit foarte deschis despre aventurile extraconjugale ale soțului ei cu Camilla Parker Bowles, gestul Prințesei fiind privit cu foarte mult dispreț de către Casa Regală. 

În 1996, Diana a divorțat de Prințul Charles și, la scurt timp, a început o relație cu Dodi Fayed. Prințesa Diana avea să-și găsească tragicul sfârșit în 1997, în urma unui accident de mașină, în timp ce autoturismul în care se afla alături de Dodi Fayed era urmărit de paparazzi, pe străzile Parisului. 

Poporul britanic a fost devastat de moartea Prințesei Diana, iar ceremonia, în care trupul Dianei a fost depus la Capela Regală din Biserica Saint James, a fost televizată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net