Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Prințul William a ajuns pe coperta publicației Big Issue, din Regatul Unit, după ce a fost vânzător de ziare pentru o zi, la începutul lunii iunie. Trecătorilor nu le-a venit să creadă că ducele de Cambridge este cel care împarte tabloidele, pe stradă!

stanga
dreapta
profimedia printul william ziare
printul william ziare profimedia
Vizita Kate Middleton și William OK mag (2) jpg
william
kate william belize jpg
william kate middleton GettyImages 1241054777 jpg
printul william kate middleton getty (1) jpg

Mai mult, nepotul reginei Elisabeta a II-a a scris și un articol dedicat copiilor săi, pe care are de gând să îi implice mai mult în atribuțiile sale. Prințul William s-a alăturat lui Dave Martin, un vânzător de ziare, și a rămas profund surprins: oamenii îl recunoșteau pe stradă, lucru care a influențat considerabil vânzările din ziua respectivă.

Ți-am mai pregătit și:  Care e secretul fericirii prințului William? Are legătură cu Kate Middleton!

În acest sens, soțul lui Kate Middleton spune că așa ar putea ajuta problema persoanelor fără adăpost, acțiune la care își dorește să participe și cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis. Chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, prințul William își dorește să se preocupe mai mult de astfel de probleme, de care recunoaște că a fost ferit datorită statutului cu care s-a născut.

Prințul William, de la vânzător de ziare la „înger” al persoanelor fără adăpost

„Știu că poate părea că sunt un avocat neașteptat pentru această cauză. Mereu am crezut că pot să-mi folosesc platforma pentru a ajuta, să spun poveștile și să atrag atenția asupra celor care au nevoie. Îmi propun să fac asta acum că împlinesc 40 de ani, chiar mai mult decât am făcut-o în trecut.

Nu rata nici: Relația dintre Harry și William, imposibil de salvat! „A întrecut limita”

Deci, în dreptul meu, mă angajez să continui să fac tot ce pot pentru a aduce la lumină problema asta care poate fi rezolvată și nu doar astăzi, ci și în lunile și anii care urmează. Iar în anii următori, sper să îi aduc și pe George, Charlotte și Louis să vadă organizațiile minunate care sunt o adevărată inspirație și lucrează pentru a-i ajuta pe cei aflați la ananghie- așa a făcut și mama, cu mine”, a declarat prințul William, în paginile publicației citate.

Ducele de Cambridge a vândut ziare pentru o cauză nobilă

Purtând o vestă roșie și o șapcă de baseball, cu acreditarea aferentă la vedere, prințul William a vândut ziare în piața Victoria, la 10 minute de palatul Buckingham. A fost însoțit de Mr. Martin, un bărbat în vârstă de 60 de ani care s-a oferit drept voluntar și l-a învățat tot ce trebuie să știe despre această profesie.

Deși numărul de reviste care i-au fost oferite prințului William se vând în aproximativ o săptămână, o coadă imensă s-a format în fața lui și noua ediție s-a vândut ca pâinea caldă, stocurile fiind epuizate în doar o oră. În tot acel timp, ducele de Cambridge a cunoscut mai mulți refugiați din Ucraina, cetățeni din Regatul Unit, dar și imigranți din toate colțurile lumii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula