Prințul William s-a transformat în vânzător de ziare! Ce mesaj le-a transmis copiilor săi

Ultima actualizare:

Prințul William a ajuns pe coperta publicației Big Issue, din Regatul Unit, după ce a fost vânzător de ziare pentru o zi, la începutul lunii iunie. Trecătorilor nu le-a venit să creadă că ducele de Cambridge este cel care împarte tabloidele, pe stradă!

Mai mult, nepotul reginei Elisabeta a II-a a scris și un articol dedicat copiilor săi, pe care are de gând să îi implice mai mult în atribuțiile sale. Prințul William s-a alăturat lui Dave Martin, un vânzător de ziare, și a rămas profund surprins: oamenii îl recunoșteau pe stradă, lucru care a influențat considerabil vânzările din ziua respectivă.

Ți-am mai pregătit și:  Care e secretul fericirii prințului William? Are legătură cu Kate Middleton!

În acest sens, soțul lui Kate Middleton spune că așa ar putea ajuta problema persoanelor fără adăpost, acțiune la care își dorește să participe și cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis. Chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, prințul William își dorește să se preocupe mai mult de astfel de probleme, de care recunoaște că a fost ferit datorită statutului cu care s-a născut.

Prințul William, de la vânzător de ziare la „înger” al persoanelor fără adăpost

„Știu că poate părea că sunt un avocat neașteptat pentru această cauză. Mereu am crezut că pot să-mi folosesc platforma pentru a ajuta, să spun poveștile și să atrag atenția asupra celor care au nevoie. Îmi propun să fac asta acum că împlinesc 40 de ani, chiar mai mult decât am făcut-o în trecut.

Nu rata nici: Relația dintre Harry și William, imposibil de salvat! „A întrecut limita”

Deci, în dreptul meu, mă angajez să continui să fac tot ce pot pentru a aduce la lumină problema asta care poate fi rezolvată și nu doar astăzi, ci și în lunile și anii care urmează. Iar în anii următori, sper să îi aduc și pe George, Charlotte și Louis să vadă organizațiile minunate care sunt o adevărată inspirație și lucrează pentru a-i ajuta pe cei aflați la ananghie- așa a făcut și mama, cu mine”, a declarat prințul William, în paginile publicației citate.

Ducele de Cambridge a vândut ziare pentru o cauză nobilă

Purtând o vestă roșie și o șapcă de baseball, cu acreditarea aferentă la vedere, prințul William a vândut ziare în piața Victoria, la 10 minute de palatul Buckingham. A fost însoțit de Mr. Martin, un bărbat în vârstă de 60 de ani care s-a oferit drept voluntar și l-a învățat tot ce trebuie să știe despre această profesie.

Deși numărul de reviste care i-au fost oferite prințului William se vând în aproximativ o săptămână, o coadă imensă s-a format în fața lui și noua ediție s-a vândut ca pâinea caldă, stocurile fiind epuizate în doar o oră. În tot acel timp, ducele de Cambridge a cunoscut mai mulți refugiați din Ucraina, cetățeni din Regatul Unit, dar și imigranți din toate colțurile lumii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Poiana cu narcise din Pasul Vâlcan. Foto: Lucian Ignat
ionut ivana jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
MIRCEA BRAVO jpg
lac cutremur1 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
mama copil de mana jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net