Dureros! Regina Elisabeta II-a va renunța la o tradiție de Crăciun anul acesta

Ultima actualizare:

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru oamenii de pretutindeni. Crăciunul ne reamintește despre fericirea de a fi alături de cei dragi și a împărtăși emoție. Din păcate, situația nu este la fel în cazul reginei Elisabeta a II-a. 

image

Regina Elisabeta a II-a nu se va putea bucura de Sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine, iar motivul este unul cu adevărat tragic. Anul 2021 a fost unul greu pentru suverană. În aprilie și-a pierdut soțul iubit, cu care a fost căsătorită mai bine de 7 decenii, iar prințul Harry nu intenționează să petreacă Crăciunul în Marea Britanie. De parcă aceste două argumente nu ar fi fost suficiente, se pare că se mai adaugă un eveniment care îi vor face sărbătorile și mai dificile. 

image

Este o tradiție regală ca membrii familiei să își ofere cadouri în Ajun de Crăciun, iar cel care se ocupa de organizare era însuți prințul Philip. Schimbul de daruri are loc în fiecare an, de Ajun, la ora șase seara, după ce Familia Regală a împodobit bradul. În 2021, prințul Philip nu va fi prezent să se asigure că totul decurge bine la Sandringham, spre nefericirea reginei. 

Cu toate acestea, o regulă va fi neschimnată. Toate cadourile pe care și le vor oferi cei prezenți trebuie să fie unele ieftine, cu semnificație și, preferabil, unele amuzante, relatează publicația britanica Mirror. 

Ce preparate vor fi pe masa de Crăciun a reginei 

Nu lipsesc niciodată de pe masa sa tradiţionalul curcan şi brânza, morcovi, varză de Bruxellles, păstârnac, bundica de Crăciun. Întotdeauna,  regina vrea să vadă belşug de alimente, mai ales toate felurile de brânză şi dulciuri, cu acest prilej. Dezvăluirile au fost făcute de fostul bucătar regal Darren McGrady. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei “Good Housekeeping”, el spune că Regina Elisabeta a II-a şi familia regală mănâncă pe cinste de Crăciun, înainte de a merge la biserică. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net