Decizia de ultimă oră luată de William și Kate. Schimbarea neașteptată pe care o fac după ce se mută se mută în conacul Adelaide

Ultima actualizare:

Prințul William (40 de ani) și soția lui, Kate Middleton (40 de ani) se vor muta la conacul Adelaide pentru a le oferi copiilor lor cea mai „normală” educație posibilă înainte ca William să devină rege... dar nu vor avea loc pentru dădaca acestora.

Ducii de Cambridge se mută în Adelaide
Ducii de Cambridge se mută în Adelaide

Foto: Getty Images

Citește șiKate Middleton și Prințul William, meniul secret de 3.000 de lire, de pe aeroport!

„Superdădaca spaniolă” i-a ajutat cu toți cei trei copii

Prințul William și Kate Middleton urmează să evadeze din  Palatul Kensington, pentru a duce o viață mai liniștită în inima reședinței din Windsor, în săptămânile următoare. Ducele și ducesa de Cambridge, ar urma să se mute cu familia din Kensington, vestul Londrei, la Adelaide Cottage, Berkshire, în această vară.

Vezi și: Acesta este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta senzațional în poze. Încearcă-l și tu

Dar, în timp ce schimbarea le va oferi șansa de a le oferi copiilor lor o schimbare, asta va însemna și pierderea unui pilon al vieții lor de familie - dădaca lor Maria Borrallo. Ea a fost angajată de Kate și William pentru a-l ajuta pe Prințul George când avea doar opt luni.

Află și: Pipa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat fiica

Acum are grijă și de prințesa Charlotte și de prințul Louis. „Superdădaca spaniolă” a fost instruită la prestigiosul Colegiu Norland, care produce îngrijitoare pentru cei bogați și celebri din anul 1892.

Te-ar putea interesa și: Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

De asemenea, mutarea la Adelaide va însemna că ducii și cei trei copii ai lor - prințul George, nouă ani, prințesa Charlotte, șapte ani și prințul Louis, patru ani- sunt mai aproape de regină, care s-a confruntat în ultimele luni cu probleme episodice de mobilitate și și-a petrecut mult timp la Castelul Windsor, scrie tabloidul britanic The Daily Mail.

Iată și: Duelul duceselor! Meghan Markle a făcut-o pe Kate Middleton să plângă dintr-un motiv incredibil

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
camera ascunsa pexels jpg
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net