Pipa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat fiica

Ultima actualizare:

Pippa Middleton, sora ducesei Kate, a dat naștere în luna iunie unei fetițe superbe. Micuța este cel de-al treilea copil al lui Pippa cu soțul ei, James Matthews, iar acum sora lui Kate s-a gândit și la un nume adorabil ce poartă o semnificație deosebită întrucât are legătura cu Regina Elisabeta a II-a, dar și cu fiica lui Meghan Markle și a lui Harry.

Pipa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat fiica
Pipa Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a! Cum și-a botezat fiica

Pippa Middleton a decis ca fetița pe care a adus-o pe lume în urmă cu o lună să poarte un nume superb de floare, pentru a rezona numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a, de pe vremea când era copilă și i se spunea Lilibet (n.r. traducere Crin). 

Astfel, copila lui Pippa Middleton va împărtăși o legătură specială nu numai cu Regina, ci și cu verișoara ei, Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a lui Harry, care și-au botezat fiica cu numele de alint al Maiestății Sale.

Pippa Midleton a decis să-și numească fiica Rose, care înseamnă trandafir și este floarea oficială a lunii iunie în Marea Britanie. 

Numele este derivat din latinescul „rosa”, care se referă la floare și s-a clasat pe locul 61 al numelor de fetițe din 2020, în Anglia. 

Micuța Rose are o legătură specială cu fiica de 1 an a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, ce poartă tot un nume inspirat de flori. Ducele și ducesa de Sussex și-au numit fetița Lilibet după bunica lui Harry, Lilibet fiind numele de alint al reginei Elisabeta din copilărie. 

Sora mai mică a lui Kate Middleton, Pippa a ales nume clasice pentru cei doi copii mai mari ai săi. Pippa, 38 de ani și soțul ei, James, 46 de ani, și-au întâmpinat primul copil, un fiu pe nume Arthur, în octombrie 2018. Prima fiică a cuplului, botezată Grace, s-a născut în martie 2021.

Pippa a dat naștere în același spital ca ducesa Kate

Pippa, asemenea surorii ei, ducesa de Cambridge, a dat naștere în Aripa Lindo a Spitalului St. Mary's, același loc în care au venit pe lume Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 și Prințul Louis, cei trei copii ai lui Kate și a Prințului William. 

Pippa și-a expus burtica de gravidă într-o rochie verde fabuloasă în cadrul unuia dintre evenimentele de la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a. În cadrul petrecerii a apărut la brațul soțului ei, James Matthews și ulterior li s-au alăturat și părinții Carole și Michael Middleton.

Cei trei copii ai lui Pippa așteaptă cu nerăbdare să se joace cu verișorii lor de la Casa Regală în viitorul apropiat. Pippa și soțul ei James Matthews urmează să se mute într-o regiune aflată la 50 de kilometri de Windsor, foarte aproape de locul unde vor locui în vara aceasta Kate Middleton și Prințul William cu copiii lor. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net