Acesta este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta senzațional în poze. Încearcă-l și tu

Kate Middleton este un simbol al frumuseții pentru milioane de oameni de pe tot globul și nici nu-i de mirare acest aspect, având în vedere că reușește să arate de-a dreptul fabulos în fiecare poză, indiferent de context. Care este secretul ducesei pentru a arăta impecabil în fotografii de fiecare dată? Un stilist a deslușit misterul!

Kate Middleton Anzac Day (2) jpg

Kate Middleton uimește de fiecare dată prin grația și stilul ei rafinat, iar fotografiile sunt apreciate de o mulțime de femei, care se întreabă cum reușește ducesa de Cambridge să arate atât de naturală și în același timp elegantă, la orice eveniment.

Dacă și tu vrei să afli din secretele ducesei de Cambridge atunci ai noroc pentru că o stilistă a dezvăluit metoda pe care Kate Middleton o folosește pentru ieși mereu bine în fotografii, fie că vorbim de pictoariale în reviste sau de imagini paparazzi.

Specialista în modă a împărtășit pe TikTok trucul ducesei pentru poze fabuloase, iar metoda este cât se poate de surprinzătoare. Ducesa de Cambridge uimește întotdeauna în fotografii, și asta datorită unui sfat simplu pe care îl poți folosi și tu.

Adevărul este că ducesa Kate Middleton a luat cursuri de mass-media care au învățat că postura este deosebit de importantă atunci când este fotografiată, iar ceea ce este cel mai important este să-și țină bărbia paralelă cu pâmântul. 

„Te-ai întrebat vreodată de ce Kate Middleton arată atât de uimitor în fotografiile ei? Ei bine, ducesa de Cambridge a urmat cursuri de mass-media și, vă voi împărtăși un mic secret de stil, pe care îl folosește de fiecare dată, fără greș. Pur și simplu a fost instruită să-și țină mereu bărbia paralelă cu pământul. Nu o ridică și nici nu o înclină, și asta o face să arate măgulitor în fotografii de fiecare dată.”

De la ce reguli de machiaj nu se abate niciodată Kate Middleton

În ceea ce privește look-ul, Kate Middleton știe exact ce anume i se potrivește, dea ceea evită machiajul strident, nu folosește aproape deloc dermatograf și este adepta culorilor neutre. De asemenea, ducesa evită rujurile și preferă mai degrabă un luciu de buze transparent care îi face buzele să arate mereu hidratate. 

Vestimentația ducesei de Cambridge joacă un rol foarte important, iar secretul este cromatica ținutelor. Kate optează pentru culori vii sau pastelate indiferent că este vorba de evenimente oficiale sau de timpul petrecut alături de copii și soțul ei, Prințul William. 

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg