Regele Charles rupe o tradiție de secole pentru Kate Middleton! Prințesa va avea un rol-cheie la palat

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea a făcut un gest fără precedent față de Kate Middleton, acționând împotriva unei tradiții de sute de ani. Monarhul în vârstă de 74 de ani a luat o decizie istorică, prin care Kate, Prințesa de Wales, va avea un rol cheie, în fruntea dinastiei regale. 

Regele Charles rupe o tradiție de secole pentru Kate Middleton! (FOTO Getty)
Regele Charles rupe o tradiție de secole pentru Kate Middleton! (FOTO Getty)

Kate Middleton, 40 de ani, este printre cei mai iubiți și mai carismatici membri ai familiei regale, iar simpatia pe care o stârnește în sufletul britanicilor amintește de regretata Lady Diana. 

Citește și: Regele Charles, decizie necruțătoare în privința lui Meghan și Harry. Nu mai e cale de întors!

Regele Charles o admiră, de asemenea, pe nora sa, având în vedere că noua Prințesă de Wales face cinste Casei Regale britanice, indiferent de context și reușește să gestioneze orice situație cu grație și eleganță. Suveranul este captivat de efectul pe care Kate îl are asupra celor din jur, generând aceeași fascinație ca și Lady Diana.

Moment istoric la Buckingham! Ce funcție îi va fi încredințată lui Kate Middleton?

Monarhul în vârstă de 74 de ani este pregătit să rupă o tradiție de sute de ani, în ceea ce privește rânduiala politică de la Palatul Buckingham, încredințându-i un rol-cheie lui Kate Middleton.

Regele Charles își va mări cercul de consilieri la cinci persoane, pentru a o include și pe Prințesa Kate Middleton, care ar urma să-l asiste în cadrul întâlnirilor oficiale. Monarhul este determinat să facă câteva schimbări radicale, astfel că Harry și prințul Andrew vor fi înlocuiți din funcția de consilieri pe care o ocupau. Mai mult, Maiestatea Sa Regele are de gând, pentru prima dată în istorie, să extindă cercul consilierilor la cinci persoane, notează OkMagazine.ro

Această funcție este destinată exclusiv celor mai apropiați membri ai familiei regale. Se preconizează că al cincilea consilier numit în funcție, va fi chiar Kate Middleton și va avea sarcina de a-l reprezenta pe monarh, atunci când acesta nu se află în țară, sau are probleme de sănătate. Din acest anturaj select vor face parte și prințul William și Prințesa Anne. 

Regele Charles, susținut de cele mai puternice femei din cadrul Casei Regale

Planul Regelui Charles nu este deloc surprinzător, dacă stăm să ne gândim că a fost crescut de una dintre cele mai puternice femei din lume și regina cu cea mai lungă domnie, Elisabeta a II-a. Actualul suveran al Regatului Unit pare să aibă parte în continuarea de susținerea unor femei excepționale, care și-au demonstrat de-a lungul anilor, loialitatea față de Casa Regală, Camilla, regina consoartă, Kate Middleton, prințesa de Wales și Prințesa Anne. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net