Nu toată lumea o place! Kate Middleton, confruntată de o femeie din public! Incredibil ce i-a spus

Ultima actualizare:

Kate Middleton, 40 de ani, actuala prințesă de Wales, este unul dintre cei mai iubiți membrii ai familiei regale britanice, însă recent a avut parte de o reacție mai puțin plăcută din partea unei femei, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord.

Nu toată lumea o place! Kate Middleton, confruntată de o femeie din public! (sursa FOTO Profimedia)
Nu toată lumea o place! Kate Middleton, confruntată de o femeie din public! (sursa FOTO Profimedia)

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost dintotdeauna apreciată, atât pentru eleganță, cât și pentru caracterul ei deschis. Recent a trecut printr-o experiență neașteptată, atunci când a vizitat Irlanda de Nord, țară componentă a Regatului Unit. 

Citește și: Kate Middleton, apariție sclipitoare! Cât costă ținuta pe care a purtat-o în Irlanda de Nord

În timp ce Kate saluta oamenii care veniseră să o întâmpine, o femeie din public s-a aplecat peste gardul de securitate, pentru a da mâna cu prințesa de Wales și în același timp i-a adresat câteva vorbe controversate și extrem de îndrăznețe. 

Află și: Cum se menține slabă Kate Middleton, deși mănâncă de 5 ori pe zi. Secretul a fost dezvăluit de un specialist

„Îmi pare bine să te cunosc, dar ar fi mai bine dacă ai fi în propria ta țară”, i-a spus femeia lui Kate Middleton. Prințesa a zâmbit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și a trecut mai departe, dar femeia a insistat și spus în urma ei:

«Irlanda aparține irlandezilor!». 

Interesant și: Kate Middleton trebuie să renunțe la stilul ei vestimentar, acum că e prințesă. Cu ce se va îmbrăca?

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de filmat de la eveniment, iar în imagini se poate vedea întregul incident desfășurat între Kate Middleton și o femeie roșcată ce poartă un pulover verde. 

Totul a avut loc în timpul vizitei lui Kate Middleton și a Prințului William, în Carrickfergus, un oraș la nord de Belfast, capitala Irlandei de Nord, notează Metro.uk

Regele Charles și Prințul Andrew, vizați de incidente neplăcute în perioada de doliu

Familia regală a fost în centrul atenției mai mult ca oricând de la moartea reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie, iar urmașii suveranei s-au confruntat cu mai multe incidente. 

Prințul Charles a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută la doar nouă zile după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. În timpul unei vizite în Țara Galilor, un bărbat care și-a făcut drum în fața mulțimii a spus: „în timp ce ne străduim să ne încălzim casele, trebuie să plătim pentru parada ta”.

Un alt incident din timpul perioadei de doliu l-a avut ca țintă pe prințul Andrew care, atunci când se afla în cortegiul ce însoțea sicriul suveranei, cineva din public i-a strigat: „ești un bătrân bolnav”, făcând referire la scandalurile sexuale în care acesta a fost implicat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net