Kate Middleton, apariție sclipitoare! Cât costă ținuta pe care a purtat-o în Irlanda de Nord

Ultima actualizare:

Kate Middleton e electrizantă! Frumoasa prințesă a impresionat din nou în timpul vizitei din Irlanda de Nord. Click! îți arată imaginile în care soția Prințului William i-a cucerit pe admiratorii ei. Mereu elegantă și sclipitoare, cu bun simț și rafinament, Ducesa de Cambridge n-a dezamăgit nici la ultima ei vizită. Mai mult, ziarele britanice au aflat și cât costă ținuta pe care a purtat-o Kate.

Kate Middleton, apariție sclipitoare
Kate Middleton, apariție sclipitoare

Prințul și Prințesa de Wales au sosit joi, 6 octombrie, la Belfast pentru o călătorie surpriză de 24 de ore. Pe ordinea de zi a fost o vizită la o organizație caritabilă.

Prințul William și Kate, ambii în vârstă de 40 de ani, au vizitat PIPS Charity, o fundație care oferă sprijin persoanelor care s-au gândit la un moment dat să-și pună capăt zilelor. 

Foarte interesant: Cum se menține slabă Kate Middleton, deși mănâncă de 5 ori pe zi. Secretul a fost dezvăluit de un specialist

Pentru acest moment, Kate Middleton a purtat o bluză de mătase Winser London, care valorează 330 de euro, și o haină albastră asortată, considerată a fi de la Alexander McQueen, conform Daily Mail. Totodată, prințesa a îmbracat o pereche de pantaloni bleumarin eleganți.

Kate Middleton, apariție răvășitoare. Cât au costat accesoriile

Pe lângă ținuta impecabilă, Kate Middleton s-a afișat cu o geantă DeMellier London, în valoare de 330 de euro, și cercei Missoma, care costă aproximativ 95 de euro, conform publicației The Daily Mail.

Fundația caritabilă PIPS, unde au fost prezenți Kate și William, a fost fondată în 2003, după ce 14 tineri s-au sinucis în Belfast într-o perioadă scurtă de timp. 

Citește și: Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton. Costă o sumă modică și se găsește peste tot

După acest prim popas în Irlanda de Nord, îndrăgitul cuplu din familia regală britanică a mai făcut câteva opriri. Printre altele, Kate și Wlliam au vizitat organizația caritabilă pentru tineret Carrick Connect, care oferă servicii de sprijin tinerilor locali care se confruntă cu dificultăți sociale sau emoționale, în orașul Carrickfergus din Co Antrim. 

Schimbare de look pentru Kate Middleton? Ce nu mai are voie să poarte de când e prințesă

Kate Middleton a devenit Prințesa de Wales, după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton a devenit Prințesa de Wales, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Recent, Kate Middleton a devenit prima persoană din Familia Regală care folosește titlul de "Prințesă de Wales", de la Prințesa Diana, care a murit în august 1997. Noua titulatură vine însă cu anumite ajustări vestimentare.

Ducesa de Cambridge va fi nevoită urmeze câteva reguli stricte în ceea ce privește ținutele, susține un expert în evoluția stilului vestimentar al casei regale. De acum înainte, Kate nu va mai avea voie să poarte accesorii de păr, ci doar pălării sofisticate, la anumite ocazii.

Totodată, Kate Middleton va trebui să renunțe la rochiile din materiale ușoare, mult prea colororate, și să le înlocuiască cu haine mai sobre, însă nu anoste.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net