Imagini îngrijorătoare cu prințesa Kate la catafalcul reginei Elisabeta a II-a, dărâmată de durere

Au trecut aproape zece zile de la decesul reginei Elisabeta a II-a, iar membrii familiei regale a Marii Britanii încă suferă cumplit, după pierderea suveranei.

Fiecare episod al ceremoniei funerare i-a marcat pe aceștia, cei prezenți la priveghiul din Londra observând un moment emoționant și îngrijorător cu prințesa de Wales, Kate Middleton, soția lui William, dărâmată de durere.

Kate a devenit prințesă de Wales

De câteva zile se poate observa faptul că aceasta este transfigurată, cu ochii injectați, iar fardul de pe pomeți este foarte accentuat de transpirația vizibilă și pe fruntea prințesei. Este un semn clar de tensiune și emoție, lucruri absolut normale, într-o asemenea situație.

Emoționant este faptul că prințesa Kate și ceilalți membri ai familiei încearcă din răsputeri să își stăpânească emoțiile atunci când sunt la catafalcul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cei prezenți, însă, au observat aceste detalii, cât și micile scăpări, trăiri umane dificil de gestionat indiferent de protocolul impus.

Citește și: Kate Middleton, gest emoționant pentru o fetiță. Detaliul care a înduioșat-o pe prințesa de Wales

Săptămâna aceasta, Harry și Meghan au fost surprinși într-o situație asemănătoare.  Miercuri, sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost depus la Palatul Parlamentului, unde Meghan Markle și prințul Harry au venit pentru a oferi un ultim omagiu.

Ducesa de Sussex și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă și sobră, iar odată ajunsă în fața sicriului, Meghan a făcut un gest de respect care a impresionat pe toți cei prezenți inclusiv pe prințul Harry.

Harry și Meghan, surprinși într-un moment similar

Markle a făcut o reverență regală, un gest de curtoazie executat impecabil, prin care și-a manifestat un profund respect față de regina Elisabeta a II-a, bunica soțului ei. Harry a fost surprins în timp ce i-au dat lacrimile, fiind emoționat de solemnitatea întregului moment.

Vezi și: Meghan Markle, gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a! Harry a izbucnit în lacrimi

Regina Elisabeta a II-a a decedat, la 96 de ani, pe 8 septembrie, la reședința ei din Scoția, Castelul Balmoral. Noul Suveran a devenit fiul cel mare al acesteia, Regele Charles al III-lea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
biserica din pustietate de departe jpg
animal 1867472 1920 jpg
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (1) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg