Meghan Markle, gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a! Harry a izbucnit în lacrimi

Meghan Markle și prințul Harry au venit alături de restul familiei regale la Westminster Hall, pentru a aduce un ultim omagiu în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat și care l-a impresionat până la lacrimi pe soțul ei, Harry.

meghan markle jpg
Meghan Markle , gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a!

Cortegiul care a purtat sicriul monarhului a defilat într-o procesiune solemna de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, unde a fost întâmpinat de supușii loiali și urmașii Maiestății Sale, Prințul William, Kate Middleton, și ducii de Sussex, Meghan Markle și Harry.  

Miercuri, sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost depus la Palatul Parlamentului, unde Meghan Markle și prințul Harry au venit pentru a oferi un ultim omagiu. Ducesa de Sussex și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă și sobră, iar odată ajunsă în fața sicriului, Meghan a făcut un gest de respect care a impresionat pe toți cei prezenți inclusiv pe prințul Harry. 

Markle a făcut o reverență regală, un gest de curtoazie executat impecabil, prin care și-a manifestat un profund respect față de regina Elisabeta a II-a, bunica soțului ei. Harry a fost surprins în timp ce i-au dat lacrimile, fiind emoționat de solemnitatea întregului moment. 

Citește mai multe pe Okmagazine.ro

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
statuia lui Hercule descoperita in grecia FOTO Ministerul Culturii Grecia jpg
Vladimir Putin si Serghei Soigu
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg