Meghan Markle, baie de mulțime, cu pantofi de 300 de lire sterline și cercei de 1.500

Ultima actualizare:

Meghan Markle s-a reunit cu membrii Casei Regale a Marii Britanii și a participat alături de prințul Harry și ducii de Cornwall la un moment care a avut loc la Palatul Windsor, din Berkshire. 

Meghan Markle a făcut baie de mulțime la Palatul Windsor
Meghan Markle a făcut baie de mulțime la Palatul Windsor

Regina Elisabeta a II-a s-a stins joi, 8 septembrie, iar alături în ultimele clipe i-au fost cei mai apropiați membri ai familiei. Prințul Harry a ajuns la căpătâiul acesteia, după aproximativ 15 minute de la anunțul oficial al decesului suveranei.

Nu a fost însoțit de Meghan Markle. Publicațiile britanice titrează că însuși Charles l-a rugat pe Harry ca Meghan să nu fie prezent la acel moment atât de dureros. 

Citește și: Viața reginei Elisabeta a II-a, în imagini 

Prințul Harry a respectat dorința tatălui său, însă două zile mai târziu situația s-a schimbat, iar Meghan a fost văzută în compania membrilor Casei Regale. Mai exact, ducesa de Sussex a participat alături de Harry și de ducii de Cornwall, William și Kate Middleton la un eveniment care a avut loc la Palatul Windsor. 

Cele două cupluri s-au deplasat la Palatul Windsor pentru a vedea miile de mesaje de condoleanțe și coroanele de flori depuse în onoarea regretatei suverane. Meghan și Harry au mers de mână spre palat, în timp ce Kate și William au preferat să păstreze o distranță mică unul față de celălalt fără a se ține de mână. Ambele ducese au purtat rochii negre, dresuri negri și pantofi stiletto, iar machiajul lor a fost unul minimal, respectând doliul regal. 

Ar putea să te intereseze și: Momentul care a contribuit la declinul sănătății reginei

Meghan Markle a purtat cercei de 1.500 de lire sterline 

Cu toate acestea, Meghan Markle a atras atenția prin bijuteriile cu care a accesorizat o ținută atât de sobră.

Soția prințului Harry a purtat o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 1.500 de lire sterline și o pereche de pantofi care au costat puțin peste 300 de lire. În timp ce rochia ducesei de Wales a fost una cu mâneci lungi și nu a lăsat niciun pic de piele la vedere, Meghan Markle a optat pentru un aspect mai relaxat, așadar a ales o rochie cu mâneci scurte. 

Reacțiiile britanicilor la întoarcerea lui Meghan Markle au variat. Unii dintre ei nu s-au arătat deloc încântați de faptul că ducesa de Sussex a revenit în Marea Britanie, într-un moment atât de sensibil, în timp ce alții s-au grăbit să o întâmpine și să-i ofere buchete de flori și zâmbete largi. 

Meghan Markle a lansat acuzații dure la adresa Casei Regale 

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală în anul 2020 și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. După mutare a urmat o serie de interviuri controversate care, cu siguranță, nu au fost pe placul regretatei suverane. Cel mai cunoscut dintre interviuri este cel pe care l-au acordat prezentatoarei Oprah Winfrey.

Vezi și: Meghan Markle își lansează propriul podcast. Ce subiecte va aborda 

Meghan a afirmat la acea vreme că s-a confruntat cu discriminarea și prejudecățile în perioada în care a făcut parte oficial din Casa Regală și a subliniat că mutarea în Statele Unite a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o. 

Nu în urmă cu mult timp, Meghan și-a lansat și un podcast. Din păcate, publicațiile britanice nu au văzut cu ochi buni noua emisiune a lui Meghan, iar mulți critici ai ducesei au subliniat că podcastul este doar o altă modalitate prin care soția prințului Harry încearcă să atragă atenția asupra propriei persoane. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net