Prințul William, primul mesaj după moartea reginei: «Îi voi onora amintirea ajutându-l pe rege»

Ultima actualizare:

Prințul William, devenit duce de Cornwall și prinț de Wales, după moartea bunicii sale, suverana Elisabeta a II-a, a transmis primul mesaj oficial. Noul prinț de Wales a scris un mesaj emoționant pe pagina oficială a ducilor de Wales. 

Prințul William a scris un mesaj emoționant adresat bunicii sale
Prințul William a scris un mesaj emoționant adresat bunicii sale

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, opt septembrie, în reședința de vară din Balmoral, Scoția. Sâmbătă, 10 septembrie fiul său, Charles a devenit oficial regele Charles al III-lea, iar prințul William a primit titlul de prinț de Wales și duce de Cornwall. Odată cu preluarea noilor titluri, William va purta pe umeri o responsabilitate și mai mare, dar se va bucura și de un prestigiu pe măsură. 

Citește și: Ce avere avea regina Elisabeta a II-a 

Primul mesaj al prințului de Wales, după moartea bunicii sale 

Nepotul Elisabetei a II-a, prințul William, a scris un mesaj pe contul de Instagram a prințului și prințesei de Wales, adică el însuși și soția acestuia, frumoasa Kate Middleton.

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar al cărui devotament față de țară și de Commonwealth a fost absolut. Se va vorbi foarte mult în următoarele zile despre semnificația domniei sale. Eu, pe de altă parte, am pierdut o bunică. Deși deplâng pierderea ei, pe de altă parte sunt foarte recunoscător pentru faptul că am putut beneficia de înțelepciunea sa. Soția mea a avut parte timp de douăzeci de ani de sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au petrecut vacanțele alături de ea și și-au creat amintiri pe care nu le vor uita niciodată. A fost alături de mine în zilele fericite și mai puțin fericite. Știam că această zi va veni, însă va dura o perioadă până voi procesa faptul că bunica mea nu mai este printre noi. Bunica mea spunea că durerea este prețul pe care îl plătim pentru dragoste. Toată durerea pe care o vom simți în următoarele săptămâni este și va fi dovada faptului că a fost atât de iubită. Îi voi onora memoria sprijinindu-l pe rege, tatăl meu, în tot ce pot", a fost mesajul prințului William, prinț de Wales și duce de Cornwall. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net